Vloženo dne: 18.12.2009

Z našeho pohledu ne úplně objektivně hodnotí vystoupení Slavie ve Vysokém Mýtě Orlický Deník a trenér Nejzbachu Páral, ale co se dá dělat, soupeř nakonec vyhrál, a má právo vidět utkání "po svém". Po shlédnutí videozáznamu jsme přesvědčeni, že průběh utkání ovlivnil svými výroky ve prospěch domácích zásadním způsobem rozhodčí Hoffman, a proti jeho výkonu si podáme stížnost. Ta nám však body, které jsme si ve Vysokém Mýtě za výkon mužstva rozhdodně zasloužili nevrátí, a porážku se budeme soupeři snažit sportovně vrátit v domácím prostředí.

Orlický Deník na svých stránkách píše:

V. Mýto – Futsalisté Slavie Praha přijeli k utkání 15. kola první futsalové ligy do Vysokého Mýta v silné sestavě. Vedle bývalého reprezentanta ve fotbale Ivo Ulicha se představil hráč ligových Bohemians Pavel Macháček a navíc i dobře známá futsalová jména, jako Pleyer, Knobloch nebo Bejda. Na Nejzbach ale nestačili.

Nejzbach Vysoké Mýto – SK Slavia Praha 5:2. V prvním poločase se Slavia dvakrát ujala vedení, rychlostně skvěle vybavený obránce Jan Lištván ale dokázal v obou případech srovnat. „Slavia přijela hodně našlapaná. Byla technicky i fyzicky velmi vyspělá. První poločas byl vyrovnaný a zaslouženě skončil remízou,“ hodnotil úvodní dvacetiminutovku trenér Mýta Roman Páral.

Ve 27. min. šli domácí poprvé do vedení, když se potřetí v zápase trefil Lištván. „Potom jsme mohli víc zavřít obranu a spolehlivě chytal i Libor Gerčák,“ liboval si Páral. Klid na kopačky domácích přinesla v 39. min. trefa Formánka. Slavia potom zariskovala, zkusila power play, ale inkasovala popáté. „Vzhledem k druhé půli jsme si vyhrát zasloužili a myslím, že se zápas musel líbit i divákům. Mělo to náboj i nasazení. Mně se utkání také velmi líbilo, takže jsem ohromně spokojený,“ vyzařovala z trenéra Mýta Romana Párala po utkání velká pohoda. Nešetřil chválou ani na adresu střelce hattricku Lištvána: „Kvalitní hráč, kvalitní výkon. Říkal jsem, že pokud bdue trefovat branku, bude dávat hodně gólů. Je hrozně rychlý, navíc je to levák, což je také velké plus.“

V sobotu od 20 hodin bude mít Nejzbach šanci na skvělý výkon navázat. Bude totiž hostit Jistebník, kterému patří deváté místo. „Docela mě zaráží, že je Jistebník tak dole. Mančaft má dobrý, běhavý. Když se dostane do vedení a může bránit a hrát na brejky, je to voda na jeho mlýn, protiútoky má Jistebník smrtící,“ představuje Roman Páral zítřejšího soupeře. V Jistebníku dokázal jeho tým zvítězit v říjnu 5:1.

Fakta – branky a asistence: 16. Lištván (Formánek), 19. Lištván, 27. Lištván, 39. Formánek, 40. Vácha – 14. Matějka (Pleyer), 17. Matějka (Pleyer). Rozhodčí: Smreček, Hoffman. ŽK: 3:0. Diváci: 450. Pol.: 2:2. V. Mýto: L. Gerčák – Unger, Formánek, Lištván, Jelínek, J. Gerčák – Chadima, Novotný, Brychta, Vácha, Michalec.

Celý článek a fotogalerii naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700