Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 22.10.2014

V pátek 24.10 se od 20:00 hodin střetneme s Olympikem Mělník. Ten ve svém městě nemá pro 1. ligu vhodnou halu, a tak musí svá domácí utkání hrát v Neratovicích. Pro naše mužstvo se jedná o velmi důležité utkání, a tak vyzýváme všechny "sešívané" fanoušky, přijďte nás v pátek do Neratovic podpořit! Děkujeme!

Ani jeden z týmů ještě v novém ročníku CHANCE futsal ligy nevyhrál. Favoritem je pražská Slavia, ale i mělnický Olympik má hlad po bodech. Páteční zápas 5. kola tak bude velice pikantní. Neratovická hala se má na co těšit.

Mělník naposledy prohrál na půdě brněnského Helasu 2:6. „Čeká nás pátý pokus na zisk nějakého bodu. Víme, kde nás tlačí nejvíce bota,“ upozornil trenér Mělníku Pavel Šuba a navázal: „Tak ji zkusíme v týdnu rozšlápnout a pak v pátek konečně mít radost. I Slavia se trošku dostává pod tlak, takže to bude velice těžký a důležitý zápas pro oba týmy.“

Slavia ví, že se jí začátek sezóny nepovedl. „Úvod sezóny se nám bodově vůbec nevydařil, a za vedení klubu musím říct, že jsme velmi nespokojeni. Utkání s Mělníkem bereme se vší vážností, s respektem ke kvalitnímu soupeři, a tvrdé práci, kterou s týmem Pavel Šuba podstupuje. Určitě nic nepodceníme, Olympik je velmi silný tým, především v domácím prostředí,“ řekl prezident pražského celku Daniel Kolman. „Pevně věřím, že budeme slavit první výhru v sezóně, a konečně dotáhneme zápas do vítězného konce. Nečeká nás však nic lehkého, a bude potřeba, aby ze sebe hráči dostali maximum, pokud chtějí na výhru pomýšlet. Žádné zásadní změny v sestavě nečekám, ovšem je nutno podotknout, že někteří naši hráči si proti Benagu o základní sestavu řekli. To má v rukou naše trenérská dvojice,“ dodal prezident Slavie.

Olympik Mělník - SK Slavia Praha
Sportovní hala Neratovice
Pátek 24.10.2014, 20:00 hodin

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700