Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 17.10.2014

Pražská Slavia v tomto ročníku CHANCE futsal ligy ještě nevyhrála, což by ráda prolomila v prestižím utkání proti zručskému Benagu, tedy celku, který svým založením pochází z hlavního města. Utkání se hraje v neděli a rozhodně bude mít náboj.

SK Slavia Praha – FC Benago Zruč n. S. (SH Eden)
Neděle 19. října od 20.00 hodin

V Praze se o utkání Slavie s Benagem hovoří jako o malém derby. „Utkání s Benagem, jako tradičním soupeřem, je pro nás jakýmsi malým derby. Benago se po krátkém působení v Praze, což jsem od začátku nepovažoval za povedený krok, vrátilo zpět do Zruče. To nic nemění na tom, že se vzhledem k dlouhodobým vztahům mezi kluby jedná o prestižní utkání,“ zdůraznil prezident Slavie Daniel Kolman. „Respektujeme sílu soupeře, který je kvalitní, a patří k favoritům letošního ročníku. Tak tomu bylo i loni a dvakrát jsme jej dokázali porazit, proto ani letos nejsme dopředu poražení. Sehráli jsme zatím v soutěži dvě nešťastná utkání, ze kterých jsme mohli vytěžit větší bodový zisk. Hráči si musí sáhnout do svědomí. Týmu nadále důvěřuji, nepanikaříme,“ dodal Kolman.

„Zápas se Slavií je takové malé derby, ale podotýkám, že Slavia je doma,“ narážel s úsměvem trenér Benaga Beni Simitči na výroky slávistického prezidenta z loňské sezóny. „Je to prostě další zápas, ve kterém musíme plně bodovat. Už z loňska máme se Slavií mínus šest bodů, protože jedině Slavia a ERA-PACK nás dokázali porazit v základní části dvakrát,“ připomněl trenér hostí a dodal: „Doufám, že se to letos otočí a my porazíme dvakrát Slavii. Známe styl Slavie, nebude to lehké, ale osobně si myslím, že právě sešívaní musí přemýšlet, jak nás zastavit, ne my je. Pokud dodržíme taktické pokyny jako v předešlých domácích zápasech, tak nemám strach. Těším se i na dobrou návštěvu.“
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700