Vloženo dne: 20.8.2014

Jak už vešlo ve známost ve futsalových médiích, post hlavního manažera juniorských týmů v našem klubu opustil JUDr. Jaroslav Pytloun, který se stal sekretářem našeho největšího rivala, futsalového klubu AC Sparta Praha. V klubu působícím v hale Podvinný Mlýn se nejedná o poslední změnu, předsedou je zde Zdeněk Větrovský, který také působil ve výboru našeho klubu.

Jardovi Pytlounovi, se kterým do Sparty odchází na přestup i jeho dva synové, děkujeme za práci kterou ve Slavii odvedl. Pod jeho vedením získali hráči juniorských týmů tři tituly Vicemistra České republiky, a jednu bronzovou medaili.

Funkci hlavního manažera tak v našem klubu přebírá Jan Šimon, který bude chtít kontinuálně navázat na práci JUDr. Pytlouna a pokračovat v práci s dobře fungujícími juniorskými týmy. S novým manažerem juniorských týmů, který je zároveň i novým členem vedení klubu, připravujeme rozhovor.

U juniorských týmů zároveň vzhledem k pracovnímu zaneprázdnění ukončil svoji činnost také trenér Martin Suchý. I on zaslouží velké poděkování, neboť stál za úspěchy juniorských týmů.

U mladší kategorie, nově U-17, pokračuje jako trenér Patrik Mičkal, starší kategorii U-19 přebírá dosavadní asistent Martina Suchého, Petr "Bobík" Svoboda.

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700