Vloženo dne: 20.5.2014

V průběhu sezóny přišel do Slavie jako zapomenutý kanonýr, nad kterým všichni zlomili hůl. Pavel Novotný strávil dlouhá léta v Nejzbachu Vysoké Mýto, kde hodnocen jako futsalový super talent začal svoji karéru, která měla raketový vzestup. Stal se platným členem reprezentace U-21, a nakukoval i do seniorského výběru České republiky. Pak však z futsalových palubovek zmizel, a do ligy nakoukl už pouze epizodně v dresu tehdy Zručského Benaga.

V "sešívaném" dresu však ožil a stal se platným členem základní sestavy. Byť naskočil až v průběhu rozehrané soutěže, stihl se společně s Petrem Olivou stát s patnácti vstřelenými brankami nejlepším střelcem našeho týmu v soutěži.

Svoji "nejslavnější" branku však vstřelil na domácí palubovce v derby se Spartou. Nejen, že nás po svém sóle přes Rotta a Holečka a obstřelení Vozára poslal v utkání po páté do vedení. Branka byla jeho stou v nejvyšší futsalové soutěži! K tomu Pavlovi gratulujeme, a budeme se těšit, že v dresu Slavie své konto v následujícím ročníku opět výrazně rozšíří.

Dalším kdo se může v příští sezóně výrazně zapsat do futsalových análů je David Filinger. Ten zatížil konta soupeřů v nejvyšší soutěži a reprezentaci již 247 brankami, a zbývají mu tak tři trefy do prestižního klubu kanonýrů.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700