Vloženo dne: 14.9.2012

Dnes jednotně ve 20:00 hodin zahájí všemi zápasy 1. kola ročník 2012/2013 Chance futsal liga. Naše mužstvo se představí na Kladně proti místnímu SAT-ANu, který bude v utkání favoritem. Kvalitní stabilizovaný kádr, vedený pověstným motivátorem Petrem Hlaváčem, byl ještě posílen o Junka z Bohemians, a vzhledem k tomu, že v kádru zůstali zkušení Muller, Šnídl, Veselý, Fitzel, Chrobák a další, může Kladno v letošní sezóně výrazně míchat kartami v bojích o cenné kovy, počínaje stříbrnou medailí. O zlaté je rozhodnuto již před sezónou, Era-Pack Chrudim je jasným favoritem. Středočeský celek, Kladno náš dnešní soupeř, je navíc velmi výrazně podporován silnou skupinou fanoušků, která vytváří báječnou atmosféru nejen při domácích zápasech, ale i při výjezdech ven.

Bylo by báječné kdyby se realizoval výjezd i našich fanoušků, který byl organizován prostřednictvím sociálních sítí. V posledním ligovém kole loňské sezóny (video zde) jsme s Kladnem ve výborné atmosféře remizovali 4:4 poté, co jsme již 0:4 prohrávali. A zajímavý byl právě i souboj hlasivek obou fanouškovských kotlů. Pokud by se tato atmosféra opakovala i v dnešním utkání, bylo by to skvělou propagací našeho sportu.

Ve druhém kole, v pátek 21.9, se poprvé představíme v domácím prostředí. A hned se bude jednat o jedno z nejzajímavějších utkání sezóny - derby s Bohemians 1905. Výkop je ve 20:45 hodin, protože zápas měl navazovat na fotbalové derby Dukla - SK Slavia. To však bylo přeloženo. Zvažovali jsme proto posunutí začátku na příznivější hodinu, avšak vzhledem k tomu, že se hraje i hokej, HC Slavia - Litvínov, ponechali jsme výkop utkání v platnosti, aby i hokejoví fanoušci měli možnost na utkání přijet.

A pro fanoušky chystáme malé překvapení, v podobě občerstvení přímo ve sportovní hale s velmi příznivou cenou točeného piva :)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700