Vloženo dne: 22.3.2012

Komise futsalu, nejvyšší futsalový orgán, vyhlásil naše utkání s Kladnem, které se bude hrát v pátek 23.3.2012 od 20:00 ve sportovní hale Slavia v Edenu, jako rizikové, a vzhledem k tomu, budou muset být přísnější i naše jinak poměrně benevoletní bezpečnostní opatření. Proč? Na utkání se do Edenu dle informací sekretariátu FAČR a zástupců kladenského oddílu chystá na futsalové poměry početná, asi padesáti členná, skupina aktivních, fandících kladenských fanoušků. A KF se bojí střetu s našimi domácími fanoušky.

My však máme obavu, aby jsme se v Edenu necítili jako hosté, neboť "sešívaní" fandové mají napilno před sobotním derby se Spartou, a od 18:00 hodin se v hokejovém Edenu hraje utkání o udržení, HC Slavia - Litvínov. Pevně věříme, že fanoušci na poslední kolo základní části přijdou, a pomohou našemu mužstvu v přímém souboji o play-off.

Vstupenka z hokeje platí i na futsalové utkání, a tak doufáme, že se fanoušků přesune z hokejového utkání na futsal co nejvíc a podpora v hledišti pomůže našim hráčům vybojovat vítězství a tím jistotu účasti ve vyřazovacích bojích!

Musíme jen připomenout, že ve sportovní hale je přísně zakázáno použití pyrotechniky, a do haly nemůže být vpuštěn nikdo s nebezpečnými předměty, jako sklo, tyče, a podobně. Je nutné se řídit Provozním řádem haly.

BOJ O PLAY-OFF! Po hokeji na futsal! Přímý souboj o elitní osmičku SK Slavia Praha - SAT-AN Kladno přinese poslední kolo základní části nejvyšší futsalové soutěže, které má jednotný výkop, pátek 23.3.2012 od 20:00 hodin. A oba kluby chtějí vyhrát. Ve hře je totiž nejen osmé, ale i sedmé místo, které znamená souboj s Tangem Brno. Konečné pořadí ovlivní i souboj Pardubic se Zručí nad Sázavou, kde jsme domácímu Benagu zbytečně podlehli minulý týden 4:2.

Kladenský tým podporuje široká skupina aktivních fandících příznivců, kteří přicestují s mužstvem i na tento zápas. Pevně věříme, že nás naši fanoušci nenechají hrát v nepřátelském prostředí v domácí hale, a přijdou povzbudit naše mužstvo, tak jako tomu bylo v posledních domácích zápasech. Naše utkání téměř přímo navazuje na hokejové utkání HC Slavia - Litvínov, které začíná ve vedlejší hokejové hale v Edenu v 18:00 hodin. Vstupenka z tohoto hokejového utkání platí i na futsal. A i když předpokládáme, že fanoušci dorazí do haly až v průběhu prvního poločasu, doufáme že vytvoří našemu mužstvu důstojné domácí prostředí. Pro ty co půjdou rovnou na futsal, a měli by problém se vstupným, opět platí možnost situaci vyřešit prostřednictvím e-mailu slavia@slaviafutsal.cz.
 


 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700