Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 14.7.2011

Po mnoha měsících jednání a spekulací je nyní jedno jasné. Futsalová Slavia především díky velké pomoci fanoušků bude pokračovat v nejvyšší futsalové soutěži. Během jara byla situace jako na houpačce. Chvíli se zdálo, že bude muset skončit, chvíli naopak že vstoupí do nové sezóny stabilizovaná a silnější. Nakonec byl na pořadu opět konec, a účast pouze v pražském přeboru. To se však nakonec nestalo, především díky iniciativě kapitána týmu Petra Olivy. Klobouk dolů. Nesmazatelně se tímto zapsal do historie klubu. Přesto klubová situace není dobrá.

Nepodařilo se uhradit všechny závazky, které klub má, a proto do nadcházejícího ročníku vstoupí s dluhem, a s naprosto minimalizovaným úsporným rozpočtem. V jakémsi "nouzovém režimu". Hrát však Slavia bude, a všichni věříme a doufáme v lepší zítřky.

Touto cestou bychom rádi znovu poděkovali všem fanouškům za nezištnou pomoc, která významně napomohla klubu v jeho existenčním boji, a pevně věříme že tato spolupráce bude pokračovat dál, a všichni stávající Futslávisté, ke kterým se budou přidávat další a další, vypomohou klubu v jeho stavu "klinické smrti".

Po sportovní stránce jsme se dohodli na úzké spolupráci s mistrovským týmem sálového fotbalu Chemcomexem, jehož hráči doplní náš rozpadávající se kádr tak, abychom uspěli i v tomto směru. Naším cílem bude jednoznačně záchrana v nejvyšší soutěži, a hrát futsal, který se bude líbit fanouškům, abychom z utkání měli společně radost.

Nejvyšší futsalová soutěž má na programu 1. kolo v pátek 16. září, kdy se v domácím prostředí sportovní haly Eden střetneme s Nejzbachem Vysoké Mýto.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700