Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 15.6.2011

Nechceme nic zakřiknout, ale události posledních dní přinesly do klubu snad pozitivnější vítr. Zájem podnikatelských subjektů o spolupráci s futsalovou Slavií roste, což může znamenat naplnění našeho snu o záchraně klubu, a jeho ekonomické stabilitě pro nadcházející období. Ještě před několika dny jsme naprosto seriózně zvažovali nepřihlášení klubu do nejvyšší futsalové soutěže. Nyní jsme se ale posunuli přeci jen o kousek dál, zpět směrem nahoru. Dnešního dne jsme sekretariátu ČMFS doručili Přihlášku k licenčnímu řízení pro sezónu 2011/2012.

To znamená faktické přihlášení se do soutěže.

V praxi to znamená, že věříme v účast Slavie v nejvyšší soutěži, byť je v tuto chvíli jasné, že splnit všechny podmínky licenčního řízení pro nás bude ihned obtížné. Věříme však, že nedostatky dokážeme v dodatečné lhůtě odstranit, a licenci pro 1. ligu nejen získat, ale také v ní posléze úspěšně působit.

K tomu přispěli svým obrovským dílem i fanoušci, kteří neváhali futsalové Slavii ekonomicky pomoci, za což jim patří obrovský dík. Práce však ještě není skončena. Oslovte další fanoušky, kteří se ještě nezapojili, a pojďme to, co jsme začali, úspěšně dotáhnout. Děkujeme!

Samotné licenční řízení se uskuteční tuto sobotu v sídle ČMFS na Strahově. Držte nám palce, ať je nedostatků co nejméně, a můžeme si v příští sezóně dělat opět radost navzájem. Aby jste se vy fanoušci těšili z naší hry, a my z vašeho fandění!

Sešívaní drží spolu!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700