Vloženo dne: 7.9.2022

V rámci spolupráce sportů, hrajících nejvyšší soutěže v naší sportovní hale Slavia v Edenu, připravujeme několik společných projektů. Jedním z nich je i společná permanentka! Ta je nyní již v prodeji a jejím pořízením podpoříte halové sporty Slavie hrající nejvyšší soutěže svých odvětví, tedy futsal, basketbal a házenou žen! Budete mít zabezpečen vstup na domácí utkání 1. FUTSAL ligy a Poháru SFČR, ale i na MOL Interligu, pohárové utkání EHF cupu a Českého poháru házené žen, nebo zápasy KNBL basketbalové ligy a Českého poháru, kolegů z basketbalu.

Celkem se tak budete moci dostat na tři vrcholné sportovní soutěže a v součtu minimálně na 55 zápasů (celkový počet zápasů se odvíjí od možných postupů v rámci poháru nebo play-off). A to není vše, budete mít možnost získat volné vstupy do plaveckého bazénu a kolegové z fotbalové Slavie si pro Vás připravují jedno bonusové překvapení (bude včas komunikováno).

Permanentky si můžete v tomto okamžiku objednat prostřednictvím portálu Ticket Portal na profilu basketbalové SK Slavia Praha zde. V prvním roce společného projektu jsou zatím permanentky pouze na vstup, tedy bez rezervace Vašeho místa. Standardní permanentka stojí 1200 Kč a zlevněná permanentka 900 Kč – pro děti do 15 let, důchodce, držitele průkazu ZTP/P a členy Odboru přátel.

Po jejím zakoupení obdržíte voucher, na jehož základě si permanentku můžete vyzvednout na recepci bývalého hotelu Slavia za sportovní halou, dnes ubytovacího zařízení pro slávistické sportovce. Další informace získáte na emailu info (a) slaviafutsal.cz.

Děkujeme za vaší přízeň a podporu!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700