Vloženo dne: 24.11.2020

Výkonný výbor na svém posledním zasedání rozhodl, že 1. FUTSAL liga by měla být restartována nejpozději k 1.1.2021, pokud to vládní nařízení neumožní v dřívějším termínu. Slavia se tak intenzivněji začíná připravovat na případné pokračování nejvyšší futsalové soutěže.

Po uzavření vnitřních sportovišť klub pokračoval až téměř do konce října v tréninkovém procesu na kvalitní umělé trávě na hřišti futsalových rozměrů v Malešicích, po dalších restrikcích individuálně, avšak organizovaně pod dohledem realizačního týmu, prostřednictvím elektronických aplikací.

Od pondělí se mužstvo až na jednu výjimku sejde opět v hale, včetně reprezentantů Severní Makedonie Daniela a Igora Leovskiho. Pouze Radim Záruba, nyní do konce roku hostující ve slovenském Lučenci, se k týmu připojí později, a je také jediným hráčem Slavie, který by nemohl zasáhnout do případných prosincových utkání.

Sportovní ředitel Tomáš Matějka řekl: "Všichni se těšíme, že se znovu uvidíme osobně. Byť jsme byli nuceni utlumit tréninkový proces, nastavili jsme díky Zdenku Slámovi alespoň distanční tréninky dvakrát týdně, a individuální plány. Kolektivní trénink s míčem, však nemůže nic nahradit. Mimo Radima Záruby budeme v příštím týdnu kompletní. Nikdo nehlásí zásadní zdravotní obtíže, tak doufám že tomu tak i zůstane, ale všichni musíme být opatrní. Na případný restart budeme připravení."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700