Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 10.9.2020

Druhé kolo 1. FUTSAL ligy odehrají slávisté tuto neděli v Českých Budějovicích. Dynamo si v prvním kole odvezlo velice přijatelný výsledek z Chrudimi, kde prohrálo 1:2. Červenobílí budou chtít v neděli udržet se soupeřem přesvědčivou bilanci tří výher ze tří zápasů.

„Výsledek Budějovic v Chrudimi asi každého překvapil a je to další varování nic nepodcenit. Dynamo má technicky dobře vybavené hráče, jsou to fotbalisté, kteří umí podržet balon a odehrát zápas takticky. Už jsme s nimi několikrát hráli, musíme se soustředit na svůj výkon, proměňovat šance a prosadit se futsalovostí. Věřím, že odvezeme všechny tři body," uvedl před zápasem trenér David Filinger.

Svůj komentář přidal i jeho protějšek Vojtěch Vejvar: "Do nedělního utkání jdeme s ambicí a touhou navazát na velmi povedený a bojovný výkon z prvního kola proti Chrudimi. Přijede pražská Slavia, opět další z těžkých soupeřů, který u nás nebude chtít ztratit. Velice se těšíme, i když současná situace asi bude mít značný vliv na počet fanoušků na tribuně. Zároveň, ale nutno dodat, že budeme v téměr kompletní sestavě. Slavii určitě potrápíme a naším cílem je minimálně bod."

Slavia se s Dynamem v loňské sezoně utkala třikrát. Nejprve doma zaznamenala rekordní vítězství 17:0, na které navázala v poháru výhrou 7:3. Stejným skóre pak svého soupeře přehrála i v lednu na jeho palubovce. Utkání se zlomilo za stavu 4:2 pro Slavii, kdy brankář Patrik Malina chytil penaltu z 10m.

Celkem tedy už slávisté nastříleli týmu kolem kapitána Pouzara 31 branek ve třech zápasech. Dynamo v minulé nedohrané sezoně skončilo na osmém místě a dalo se očekávat, že by se dokonce podívalo i do play-off. Velmi jim v tom pomohla vysoká výhra 7:1 nad Českou Lípou právě v domácí hale. Každopádně platilo, že právě doma bylo Dynamo mnohem nebezpečnější než venku.

Zápas má výkop v neděli 13. září v 19 hodin.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700