Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 2.9.2020

V pátek 4. září vstoupí futsalisté do nového ročníku 1. Futsal ligy, když přivítají v Edenu na své palubovce Olympik Mělník, který v minulé nedohrané sezoně skončil na desátém místě tabulky.

"Předpokládám, že Mělník bude hlavně poctivě bránit. Na zápas se pečlivě připravíme, bez ohledu na soupeře je první utkání vždy důležité vyhrát. V posledním týdnu před zápasem se zaměříme hlavně na taktické prvky,“ uvedl před prvním kolem trenér David Filinger.

Podobný průběh očekává také Jan Křemen. "Musíme si dát pozor na brejky, Mělník bude bránit od půlky, z rychlých přechodů budou nebezpeční, ale pokud se vyvarujeme chyb a nepustíme je k tomu, tak nás asi nemají čím překvapit. Zápas musíme vyhrát a zhodnotit celou letní přípravu."

Svůj komentář přidal také trenér Olympiku Jakub Němec: "Hned v prvním utkání sezony nás čeká velmi silný soupeř. S tak kvalitními týme jsme však odehráli celou přípravu, proto věřím, že jsme dobře připraveni a bude k vidění kvalitní utkání. První kola jsou vždy trošku nevyzpytatelná, proto toho budeme chtít využít a poprat se hned v úvodu o body. Bohužel se nám poslední týdny nevyhýbají zranění, ale věřím, že se kluci dají dohromady a budeme v plné síle."

Slavia v minulé sezoně dvakrát porazila Olympik se stejným skórem – nejprve 8. listopadu vyhrála 9:4 venku, stejné skóre svítilo také v Edenu po závěrečném hvizdu 28. února. V obou zápasech slávisté v úvodu nastříleli čtyři branky a rozhodli o svém vítězství. V Mělníce dal první dvě branky Martin Brychta, který pak v Edenu zaznamenal hattrick, tam se dvakrát také trefil Radim Záruba.

Příjemné vzpomínky na pátečního soupeře má také Svatopluk Plíšek, který prožil v tomto utkání debut v nejvyšší seniorské soutěži.

Na utkání budou platit bezpečností opatření, o kterých vás budeme informovat v samostatném článku.

Naši fanoušci mohou také sledovat komentovaný stream z utkání na našem youtube kanále Slavia TV.

Výkop utkání v hale v Edenu je ve 20 hodin.

Rádi bychom informovali zástupce médií, že na domácí zápasy Slavie je nově nutné se akreditovat předem na email: info @ slaviafutsal.cz Po schválení akreditace Vám poskytneme další informace.

Zároveň upozorňujeme, že po zápase není možné natáčet rozhovory s hráči, ty vám ale rádi na vaši žádost zprostředkujeme a dodáme.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700