Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 10.12.2019

V pátek ve 20 hodin v hale v Edenu čeká slávisty repríza loňského semifinále VARTA futsal ligy - změří síly se Svarogem Teplice. Na severočeského soupeře nemají z minulé sezony přiliš dobré vzpomínky - ze všech pěti vzájemných soubojů vyšel vítězně soupeř. O to větší je motivace tentokrát uspět!

Svarog je v současné tabulce na čtvrtém místě, má o tři body více než červenobílí. Tým v nové sezoně vede běloruský kouč Viktor Tarčilo, jeho svěřenci mají na svém kontě dvě prohry - neuspěli doma s Interobalem Plzeň 4:5 a prohráli vysoko na Spartě 9:1. Nejlepším střelcem týmu je reprezentant David Černý, který má na svém kontě už patnáct branek. V Edenu se také velmi pravděpodobně představí v brance další reprezentant Michal Hůla, který nahradí Jeronima. Ten dostal v posledním ligovém utkání Svarogu proti České Lípě červenou kartu. Svarog v úterý večer odehrál finále Poháru svazu Futsalu ČR, ve kterém ve své domácí hale podlehl těsně Spartě.

„Na Teplice nemáme dobré vzpomínky, prohráli jsme v s nimi v minulé sezoně nakonec všech pět utkání. Myslím si, že jsme nebyli o tolik horším týmem, ale měli jsme nějaký psychický blok, nebo i trochu smůly. Je nejvyšší čas to změnit, máme jim co vracet. Před letošní sezonou přišel nový zahraniční trenér, trochu si to tam sedalo. Tým se jim podařilo udržet a vhodně doplnit. Víme, do čeho půjdeme. Bude záležet na nás, jak budeme plnit stanovenou taktiku a hlavně proměňovat šance. Musíme udělat fanouškům více radosti než minule proti Spartě," řílá před zápasem Radim Záruba

Jiří Baran ze Svarogu před pátečním zápasem přidal svůj komentář: „Po úterním finále poháru nás čeká další velmi těžký zápas. Slavia má kvalitní tým, patří mezi top týmy ligy. Doufám, že nás prohra se Spartou nepoznamená a že k zápasu přistoupíme se 100 % koncentrací. Každopádně si ze Slavie chceme odvézt plný počet bodů a uděláme pro to maximum.“

Výkop utkání je ve 20 hodin, majitelé permanentek na fotbal i lední hokej mají vstup zdarma. Přijďte i vy povzbudit Slavii v důležitém zápase!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700