Vloženo dne: 15.11.2019

V České republice není většího utkání v jakémkoliv sportu, než derby SK Slavia - AC Sparta. To futsalové bude k vidění dnes od 20:00 hodin ve sportovní hale v Edenu. Chcete ho vidět? Musíte se přijít podívat na vlastní oči. V médiích se objevila nepravdivá zpráva o vytíženosti haly, ale na televizních obrazovkách derby nebude z jiného důvodu. V současné době totiž ve sportovní hale Slavia nelze z technických důvodů umístit televizní kamery a LED perimetry tak, aby vše odpovídalo daným normám a parametrům. Věříme, že přesto si diváci nenechají utkání ujít, a přijdou červenobílé barvy podpořit.

Všechny diváky prosíme, aby se dostavili na utkání včas, a nevznikaly komplikace u vstupu. Pro příznivce domácích červenobílých barev je otevřený tradiční vstup přes vestibul nad vstupem do plaveckého areálu. Pro fanoušky hostující Sparty ochozem od konečné tramvají.

Majitelé permanentních vstupenek na slávistický hokej a fotbal mají vstup volný.

Žádáme všechny návštěvníky utkání, aby se řídili Návštěvním řádem sportovní haly, zdrželi se nesportovních pokřiků, nevhazovali nic na hrací plochu a samozřejmě, že v hale platí zákaz použití jakékoliv pyrotechniky. Děkujeme!

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Sportovní hala Slavia (vedle plaveckého areálu)
Pátek 15.11, 20:00 hodin
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700