Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 4.10.2019

Další zápas VARTA futsal ligy odehraje Slavia na palubovce Liberce, výkop je v neděli 6. října od 19:30 v hale Dukly Liberec. V nejvyšší soutěži se červenobílí utkají se severočeským soupeřem potřetí.

„Nečeká nás lehký zápas, soupeř má řadu šikovných mladých hráčů, nastupuje v krásné hale. Vím, že začali přípravu o měsíc dřív než ostatní, mají výsledky, porazili Mělník, který také nechce zaostávat. Musíme všichni k zápasu přistoupit maximálně obezřetně, snažit se vnutit soupeři svoji hru. Pak věřím, že v Liberci uspějeme,“ říká před utkáním Jan Křemen.

„Po Spartě nás čeká doma druhé z pražských S. Soupeř je určitě favoritem tohoto zápasu. My budeme chtít navázat na výkon proti Spartě, který nebyl špatný, ale určitě bychom rádi dosáhli lepšího výsledku. Hodně bude záležet na tom, jak se nám bude dařit v defenzívě a jestli dokážeme gólově využít šance, do kterých se, věřím, budeme dostávat,“ uvedl před zápasem trenér Liberce Michael Vacek.

Jeho svěřenci vstoupili do soutěže velice solidním výsledkem, když vyhráli 6:5 v Mělníce, kde o poločase 2:4 prohrávali. Ve výše zmíněném zápase pak prohráli doma s mistrovskou Spartou 2:10, ve třetím kole ale přivezli další tři body z Hodonína za vítězství 4:2.

V minulé sezoně slávisté v Liberci, ještě v hale v Harcově, zvítězili 10:1, hrálo se 28. září. V Edenu pak vyhráli 9:2.

Nedělní utkání budete moci sledovat ve streamu na kanálech TIPSPORT a LSTV.cz. Komentovat ho bude Ondřej Zlámal.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700