Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 23.1.2019

Futsalisté Slavie mají před sebou další prověrku své výkonnosti. V pátek od 20:30 se představí na palubovce Svarogu FC Teplice. Soupeř je zatím doma neporažený, vyhrál všech šest zápasů včetně toho se Spartou. V tabulce je na druhém místě se 33 body.

"Teplice mají velmi silný tým a nás čeká další těžký zápas. Chceme v Teplicích vyhrát a snížit jejich bodový náskok. Je to další zápas, který nám ukáže, jak na tom opravdu jsme. Pokud chceme pomýšlet na výrazný úspěch v této sezóně, tak musíme bodovat i s týmem z první trojky," říká před cestou na sever Čech kapitán červenobílých Jan Homola.

Slávisté si budou muset dávat pozor také na svého bývalého spoluhráče Jiřího Novotného. Ten v předzápasovém komentáři zavzpomínal na výhru 4:2, kterou si Svarog odvezl z Edenu.
"Očekávám podobný zápas jako jsme hráli na Slavii. Tedy velice vyrovnaný a divácky atraktivní. Hra Slavie vychází z nacvičených herních situací. Věřím, že se na ně dokážeme po taktické stránce dobře připravit a před domácími fanoušky přistoupíme k tomuto zápasu úplně jinak než na Spartě. Tři body nás totiž mohou posunout zase o krok blíže k co nejlepšímu umístění po základní části," uvedl český reprezentant, který věří, že se jeho tým představí v lepším světle než při porážce 1:7 v minulém kole na Spartě.

Slavia bude moci znovu nasadit Ivana Krstevského a Marka Radovanoviče, kteří si odpykali při zápase s Libercem karetní tresty.

V Teplicích došlo na začátku roku k výměně trenéra, když bývalého slávistu Davida Filingera nahradil Bruno Barbosa.

Zápas má výkop ve 20:30, stream připraví Tipsport TV, zápas bude komentovat Martin Kameník.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700