Vloženo dne: 8.1.2019

V sobotu 12.1 se od 15:00 odehraje ve sportovní hale v EDENU DERBY pražských "S". Utkání budou provázet tradiční bezpečnostní opatření, platí naprostý zákaz pyrotechniky ve sportovní hale. Bezproblémový průběh utkání bude zajišťovat bezpečnostní agentura a Policie.

Vstup domácích fanoušků bude standardně vestibulem u restaurace "Paluba", hostujícím fanouškům je určen středový vstup do sportovní haly přes ochoz z konečné tramvaje. U schodiště budou připraveny toalety. Sektor hostí bude opět oddělen bezpečnostním plotem a nebude možné ze sektoru hostí další pohyb po ostatních prostorech sportovní haly.

Vstupenky s jednotnou cenou 50 KČ budou distribuovány přímo na pokladnách u jednotlivých vstupů. S permanentkou na fotbalovou nebo hokejovou Slavii je vstup tradičně volný, ovšem návštěvníci kteří využijí této možnosti se nemohou zúčastnit tradičního poločasového losování o zajímavé ceny. Ty budou losovány pouze ze zakoupených vstupenek.

Jako již tradičně bude připraven stánek s klobásami, pivem a nealkoholickými nápoji.

Všechny návštěvníky prosíme o včasný příchod, abychom mohli organizačně zvládnout vstup i volný průchod k místům k sezení. Zároveň prosíme diváky, aby využívali míst k sezení a nekumulovali se na ochozu, velmi nám to ztěžuje organizační stránku průběhu utkání. Velmi děkujeme! Dále upozorňujeme na nutnost dodržování Provozního řádu sportovní haly!

Pevně věříme v podporu našich fanoušků a vyprodanou halu tak jako v loňské sezóně.

Spolu jsme silnější!

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Sportovní hala Slavia, EDEN, Vladivostocká, Praha 10
(vstup u plaveckého stadionu, vedle haly HC Slavia)
Sobota 12.1.2019, 15:00 hodin
 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700