Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 13.12.2018

Poslední zápas v tomto roce čeká slávistické futsalisty v pátek, představí se na palubovce Mělníka. Výkop utkání je ve 20:30. "Chceme prodloužit vítěznou sérii a rozloučit se s kalendářním rokem výhrou. Mělník je velmi nepříjemný soupeř a dokáže potrápit všechny mužstva v lize, což dokázal v minulém kole, když porazil Spartu. Je vidět, že v domácím prostředí se cítí velmi dobře. My se musíme soustředit na svoji hru a připravit se na zápas co nejlépe. Věřím, že si v pátek připíšeme další tři body do tabulky," stanovuje jasný plán pro utkání kapitán Jan Homola.

Jakub Němec, trenér Olympiku Mělník nabitý program s náročnými utkáními v řadě vítá: „Jsme rádi, že hned po Spartě můžeme změřit síly s dalším z pražských "S". Motivace bude určitě ještě větší, chceme všem ukázat, že naše výsledky nejsou náhoda, jak si většina myslí. Přesto, že je Slavia favorit, tak když do utkání dáme stejné nasazení a zápal jako v utkání se Spartou, tak můžeme pomýšlet na vítězství i v tomto utkání.“

Mělník je v současné tabulce na pátém místě, na svém kontě mají pět vítězství a čtyři prohry, nejpřekvapivější výsledek si připsali v posledním kole, kdy na své palubovce porazili sebevědomý tým z Letné. Slavia přijíždí s pěti vítězstvími v řadě, je na třetím místě s dvaceti jedna body, stejně jako má Chrudim na druhém místě.

Utkání můžete sledovat na onlajny.cz a na našich komunikačních kanálech.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700