Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 1.10.2018

Přijďte v sobotu od 15 hodin do haly v Edenu povzbudit slávisty ve druhém domácím zápase letošní sezony! Čeká je zatím nejsilnější soupeř – Svarog Teplice. Tým, ve kterém nastupují tři čeští reprezentanti a šikovní brazilští futsalisté. V posledním kole doma Severočeši přehráli favorizovanou Spartu.

"Čeká nás velice dobrý tým, který prověří naši sílu a připravenost maximálním způsobem. Mají výborné brazilské hráče a české reprezentanty, jsou na zápasy velmi dobře takticky připravení. Budeme hrát doma, proto musíme udělat maximum pro to, abychom zvítězili," uvedl před zápasem trenér Slavie Ivan Božovič.

Futsalisté sledovali svého příštího soupeře v akci už cestou domů ze svého zápasu v Liberci, protože ze zápasu se Spartou běžel živě stream.

„Hráli velice dobře. Jeronima znám, je to vynikající a zkušený brankář. My ale máme týden na to, abychom se na něj co nejlépe připravili. Nemůžeme mít jiný cíl než vítězství,“ okomentoval teplické vítězství Dodo.

V podobném duchu mluvil o soupeři také slovenský reprezentant Martin Směřička. „Věřím, že to bude hodně atraktivní futsalový zápas a do haly dorazí velký počet fanoušků. Musíme do zápasu dát všechno na co jsme se připravovali. Věřím, že to zvládneme."

Na turnaji čtyř v Nymburce se v dresu národního týmu představili David Černý, Jiří Baran a také bývalý slávista Jiří Novotný. Hlavně v úvodním zápase proti Maďarsku se jejich formaci hodně dařilo. Navíc brankář Michal Hůla předvedl solidní výkon i v dresu české U21.

Trenérem Teplic je bývalý slávistický futsalista a trenér David Filinger. Jeho svěřenci v nové sezoně porazili doma kromě Sparty také Mělník a vyhráli o branku v Brně. V tabulce jsou bez ztráty jediného bodu na druhém místě.

"V sobotu vyrážíme na horkou půdu do Prahy na Slavii. Čeká nás nově složený tým se spoustou cizinců. Co jsem koukal, tak hrají rychlý a agresivní kombinační futsal a my se na to musíme připravit. Čekám vyrovnaný zápas, který podle mě nemá favorita. Samozřejmě pro mě je to prestižní zápas, působil jsem tam několik let, takže se na to moc těším," uvedl před zápasem David Filinger.

Výkop utkání je v sobotu 6. října v 15 hodin. Pro fanoušky bude znovu připravena soutěž o ceny. Majitelé permanentek na slávistický fotbal a hokej mají vstup na utkání zdarma.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700