Autor: Foto: Jozef Hanzel   Vloženo dne: 9.4.2018

V pátek 6.4.2018 proběhl Galavečer sloveského futsalu v hotelu Holiday Inn v Bratislavě. Jako čestní hosté se ho účastnili generální ředitel společnosti VARTA Roman Hrabovský, a předseda SK Slavia Praha Daniel Kolman, kteří předávali ceny nejlepší slovenským futsalistům. VARTA je partnerem české i slovenské nejvyšší futsalové soutěže, které se obě hrají pod názvem svého generálního partnera jako VARTA futsal liga.

V anketě "Objev roku" se na třetím místě umístil hráč Slavie Vojtěch Turek. Nejlepším futsalistou Slovenska se zcela zaslouženě stal Tomáš Drahovský, hrající nejvyšší soutěž ve Španělsku.

Předseda Slavie Daniel Kolman ke své účasti řekl: "Bylo mi velkou ctí se tohoto Galavečera zúčastnit, a velmi děkuji za pozvání. Takto bezvadně organizovaná akce, určená jen futsalistům, českému futsalu velmi chybí, a určitě budu na Komisi futsalu apelovat, abychom si od slovenského futsalu vzali příklad, a podobnou akci organizovali i v Čechách. Gratuluji slovenskému futsalu k mnoha věcem. Přílivem cizinců se slovenská VARTA futsal liga velmi vyrovnala a zkvalitnila, konkurence žene kluby kupředu. Určitě se na Slovensku zase prozhlédneme po nějaké posile. Výkony Tomáše Drahovského ve španělské lize jsou obrovskou reklamou pro slovenský futsal, a tomuto hráči přeji, aby se brzy prosadil i v klubu světového jména, jako je CF Barcelona.... nebo SK Slavia Praha (smích). Gratuluji slovenskému futsalu i k tak charakterním a kvalitním hráčům jako je Martin Směřička. Jsem hrdý, že tento hráč obléká dres Slavie."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700