Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 20.3.2018

Ve středu od 19:30 nastoupí futsalisté Slavie ve Sparta Areně ke třetímu čtvrtfinálovému derby. Jejich jediným cílem bude v utkání zvítězit, připsat si v sérii první bod a vrátit boj o postup do Edenu. "Ve středu jsou karty dány jasně. Buď zvítězíme a prodloužíme sérii, nebo prohrajeme a sezona pro nás skončí. Byl bych rád, aby platila ta první varianta, ale nečeká nás nic jednoduchého. Hrajeme se Spartou velmi vyrovnané zápasy, bohužel však ne se šťastným koncem pro nás. Neřekl bych, že budeme hrát pod nějakým tlakem, ale my víme, že musíme vyhrát; Sparta nemusí," říká před třetím zápasem brankář Jan Žežulka.

"Rád bych pozval všechny slávistické příznivce na středeční utkání v Areně Sparta na Podvinném mlýnu od 19 hodin, aby nás přišli podpořit, protože je budeme potřebovat víc než kdy jindy," burcuje příznivce šestnáctiletý gólman.

"Nic nevzdáváme, není už kam uhýbat. Odehráli jsme dvě vyrovnaná utkání, je čas také zvítězit a vrátit sérii k nám do haly. Musíme hrát znovu velice koncentrovaně, bojovat o každý míč a vyvarovat se taktických chyb, které nás stály lepší výsledek v obou předchozích zápasech," plánuje trenér sešívaných Nenad Veljkovič.

Zápas budete moci sledovat v přímém streamu, ale mnohem více našim futsalistům pomůžete přímou podporou v hale. Výkop zápasu je v 19:30.

3. čtvrrfinále VARTA futsal ligy 
Sparta - Slavia 
19:30
Hala Podvinný Mlýn
Stav série 2:0 (6:4, 4:2)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700