Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 7.3.2018

Základní část VARTA futsal ligy v pátek končí – Slavii čeká poslední domácí utkání, ve kterém ji bude soupeřem Helas Brno, který skončí na 8. místě tabulky a již se může připravovat na play-off s úřadujícím mistrem z Chrudimi.

„Musím se smát všem zaručeným zprávám, že se bojíme některého ze soupeřů a v posledním utkání budeme spekulovat s výsledkem. Proti Helasu nastoupíme v nejlepší možné sestavě s cílem vyhrát a předvést co nejlepší futsal. Je nám úplně jedno na koho v play-off narazíme, když chce klub uspět musí porazit kohokoliv,“ uvedl před zápasem prezident klubu Dan Kolman.

V podobném duchu o utkání mluvil také trenér Nenad Veljkovič. „Připravujeme se na play-off, začínají nám některé věci na hřišti fungovat, v Plzni jsme odehráli velice kvalitní zápas, který jsme si nezasloužili prohrát. Chceme zopakovat podobný výkon i proti Helasu.“

Svůj komentář přidal také David Presl z Helasu: „Po sparťanské rošádě s kontumacemi se Slavii Praha připsaly 3 body, a tím pádem se už nemůžeme posunout ani nahoru ani dolů. Takže na Slavii pojedeme s cílem vyzkoušet si nějaké herní situace a co nejlépe se nachystat na play off proti suverénovi z Chrudimi.“

Letošní zápas proti Helasu v Brně červenobílým nevyšel, na konci listopadu prohráli vysoko 4:8, když dvakrát inkasovali v samotném závěru utkání.

Výkop zápasu je v pátek 9. března ve 20 hodin, majitelé permanentek na slávistický fotbal i hokej mají již tradičně vstup zdarma, přijďte slávisty povzbudit!
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700