Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 14.2.2018

Do konce základní části VARTA futsal ligy čekají Slavii čtyři utkání. V pátek ji čeká utkání na palubovce Svarogu Teplice. Se svým soupeřem tak svede přímý souboj o šestou příčku tabulky. Ve zbývajících třech utkáních čekají sešívané domácí duely s Jeseníkem a Helasem, představí se také v Plzni.

„Jsou před námi poslední čtyři zápasy v základní části a ten nejdůležitější z nich hned v pátek v Teplicích, které jsou v tabulce těsně před námi. Po nevydařeném zápasu proti nim doma jim máme co vracet. Čekám dramatický a napínavý futsal, ve kterém musíme odevzdat naprosto maximální a soustředěný výkon,“ uvedl před utkáním trenér Nenad Veljkovič.

Jeho protějšek David Filinger má před pátečním střetnutím podobný názor. „ V pátek nás čeká těžký soupeř. Očekávám vyrovnaný bojovný zápas se vším všudy. Slavia má kvalitní tým, ale věřím, že se s tím popereme a tři body zůstanou doma. Musíme však podat stoprocentní výkon, který začíná od dobré obrany."

Dramatický byl rozhodně také poslední vzájemný duel, který se odehrál 2. listopadu loňského roku v Edenu. Slávisté si vypracovali vedení 5:1, ale Teplice ve 30. minutě snížily na 5:2 a pak vytáhly svojí velkou zbraň - power play. Při ní udělali chybu, ale Hrdina nedokázal do prázdné branky zakončit a jejich snahu utlumit. Od 36. minuty hostům ale jejich kombinace při hře bez brankáře vycházely, postupně dokázali vyrovnat a ve strhujícím závěru dokonce Baran rozhodl o jejich vítězství.

Severočeši jsou v tabulce na šestém místě, mají o tři body víc než Slavia. Na kontě mají třicet bodů, ale tři body se jim po konci základní části budou odečítat, za dluhy jejich předchůdce, klubu Benago Zruč nad Sazávou.

Výkop utkání je ve 20:30 hodin, o jeho průběhu vás budeme informovat na našem twitterovém účtu a tady na našem webu.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700