Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 15.11.2017

Všechny souboje Slavie s Plzní mají náboj, to platí nejenom o těch fotbalových, ale v posledních letech i o těch futsalových. Oba soupeři se v posledních dvou sezonách střetli ve čtvrtfinále play-off a vždy to byl napínavý futsal. V obou případech slavila na konci série Slavia. Červenobílí chtějí být šťastnější i v sobotu!

Tentokrát už nebude jejich hlavním úkolem překonat brankáře Václava Kubíčka, protože bývalý plzeňský gólman nastoupí v domácím dresu. A to je jasné, že to pro něj bude hodně prestižní souboj!

"Budu se snažit plně koncentrovat na zápas jako na každý jiný. Bude proti nám hrát spousta mých kamarádů, tak to bude určitě vyhecované. Navíc proti Slavii mají v Plzni vždy větší motivaci a teď to bude ještě umocněné tím, že jsem tu i já. Jinak si myslím, že to bude hodně atraktivní zápas, Plzeň jede na vítězné vlně, vrátil se jejich nejlepší hráč, mají posily ze Sparty,“ vypočítává Kubíček důvody, kvůli kterým stojí za to do haly přijít.

Slavia navíc v této sezoně potřebuje prolomit řadu nepříznivých výsledků proti soupeřům, kteří jsou v tabulce před ní.

„My chceme konečně porazit tým, který je v tabulce nad námi, a odčinit poslední domácí zkrat, co jsme předvedli v zápase proti Teplicím, kdy jsme pustili jasně vyhrané utkání. Věřím, že dorazí spousta fanoušků, kteří plánují fandit i na hokeji a na fotbale, tak se těším na výbornou atmosféru,“ dodává Kubíček.

Připomeňme si ještě průběh čtvrtfinálových sérií – v dubnu 2016 Slavia vyhrála v Edenu 7:1, pak v Plzni podlehla vysoko 2:10, ale následně zvládla další dvě utkání – doma 5:0 a venku 6:1.

V březnu 2017 zvítězila v Plzni 4:3 po prodloužení, pak v Edenu 7:2, prohrála 3:5 v Plzni a sérii uzavřela ve Vršovicích výhrou 6:4.

Interobal je v současnosti na třetím místě, má dvacet bodů, o pět víc než sešívaní. Na svém kontě má jedinou prohru, ve druhém kole prohrál doma 3:5 s Litoměřicemi, v posledním televizním duelu Západočeši remizovali 2:2 doma s mistrovskou Chrudimí.

Výkop utkání je ve 13 hodin, majitelé vstupenek a permic na fotbalové utkání s Duklou, nebo hokejový zápas s Kladnem mají vstup zdarma. Navíc ti, kdo si koupí vstupenku na futsal, mohou jít na fotbalový zápas za jednu korunu, vstupenku dostanou u pokladen v Edenu! To samé platí u hokeje, na zápas HC Slavia - Kladno bude vstup s futsalovou vstupenkou zdarma!

Více o této akci v článku Sešívaná sobota!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700