Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 31.10.2017

V pátek 3.listopadu čeká slávisty další ligová výzva – tentokrát na palubovce v Edenu přivítají Svarog FC Teplice. Severočeský nováček soutěže má zatím stejně jako Slavia 12 bodů a je na šestém místě. Červenobílí jsou před ním jenom díky lepšímu skóre o tři vstřelené branky.

Trenér Nenad Veljkovič tuší, že to bude další velká prověrka připravenosti jeho týmu. „Nemáme proti týmům z předních míst tabulky dobrou bilanci, v pátek to budeme chtít zlomit. Uděláme pro výhru maximum, vím, že mají hráče s velice dobrou individuální technikou, s tím se budeme muset umět vyrovnat. Bude důležité, abychom proměňovali vyložené šance, které si vytvoříme, to bude platit v tomto utkání ještě více než v těch předchozích,“ říká před zápasem.

Jiří Novotný
s ním souhlasí. „Ještě jsem je v této sezoně neviděl, ale podle jejich výsledků je jasné, že to nebude lehký soupeř, osobně se těším, že se potkám zase s panem Žákem, poměříme síly,“ říká střelec třetí branky ze zápasu v Třinci, který v minulosti v Teplicích působil.

Teplice mají na svém kontě stejně jako Slavia čtyři výhry a tři porážky. Body nezískaly venku proti Litoměřicím, ve Vysokém Mýtě a v Chrudimi. V domácím prostředí drží plný bodový zisk. Nejlepším střelcem je Jiří Baran se šesti brankami, David Černý, který je nejlepším nahrávačem, jich má na svém kontě pět.

Výkop utkání je ve 20 hodin – majitelé fotbalových a hokejových permanentek mají na zápas vstup zdarma! Přijďte i vy slávisty povzbudit!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700