Vloženo dne: 16.8.2017

V pátek 18.8 od 19:00 hodin odehraje v Bratislavě SK Slavia velmi významné přátelské utkání. V hale na Pasienkach se střetne se Slovanem Bratislava. Pro domácí tým "belasých" se bude jednat o první oficiální utkání na domácí půdě. Mužstvo Slovanu vzniklo na základě nové spolupráce několikanásobného slovenského mistra Slov-Matic Bratislava právě s tímto věhlasným fotbalovým klubem, jehož jméno přijmulo.

Prezident klubu Daniel Kolman řekl: "Pro Slavii jako historicky nejstarší a nejslavnější český sportovní klub je velkou ctí, že to bude právě ona, kdo se postaví týmu, který má na Slovensku podobné výsadní postavení. Je to jen další prohloubení přátelství a dobrých vztahů, které mezi těmito kluby panuje již několik let, a kterého si velmi vážíme."

Pikatní nadstavbou je tento návrat do Bratislavy pro našeho sportovního ředitele Dominika Rodingera, který jako fotbalový brankář získal se Slovanem mistrovský titul, a kterého s tímto týmem a jeho fanoušky váží nádherné vzpomínky, jak řekl mimo jiné pro web Slovanpositive.com: "K futsalu jsem se dostal tak, že mě oslovil prezident futsalové Slavie Daniel Kolman. Začal jsem pozvolna, ale postupně mě tato hra velmi chytila. Věřím, že se v rámci přátelského utkání potkám s fanoušky Slovanu. Velmi si přeji, aby dorazili a vytvořili i přátelskému utkání skvělou kulisu, která panovala na Tehelnom poli. A kdyby dorazili i fanoušci Slavie, bylo by to skvělé."

V pátek se tedy je na Pasienkoch na co těšit!

SK Slovan Bratislava - SK Slavia Praha
Sportovní hala Pasienky
Pátek 18.8, 19:00 hodin

Celý článek na Slovanpositive.com čtěte zde!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700