Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 20.10.2016

Na začátku října se dostalo slávistickému futsalu dalšího uznání. Předseda klubu Daniel Kolman byl na valné hromadě SK Slavia Praha zvolen do jejího představenstva. Tuto volbu nepovažuje za osobní úspěch, ale za ocenění činnosti futsalového oddílu a práci, která je tomuto sešívanému klubu dlouhodobě věnována celým kolektivem funkcionářů, kteří se o slávistický futsal starají.

"Členy SK jsme od roku 2008. V té době se splnil můj obrovský sen. Sport, o který se starám od roku 1995 přešel pod křídla mého milovaného klubu - SK Slavia Praha. Začátky nebyly lehké, ale neustále díky tvrdé práci všech lidí v klubu stoupáme směrem vzhůru. Nic jsme nedostali zadarmo," říká Daniel Kolman k futsalovým začátkům.

Na chodu Slavie se bude podílet na pravidelných zasedáních představenstva, které je voleno na dvouleté období.

„Určitě nechci být jen pasívním členem, ale chci se aktivně podílet na zlepšování ve všech segmentech, kde budou moje vědomosti a možnosti ku prospěchu věci, tedy ku prospěchu SK Slavia Praha. Její zájmy jsou naprostou prioritou. Vše dobré na vrcholku se pak projeví dále směrem ke sportovním oddílům. Samozřejmě ke sportovním oddílům vyznávajícím červenobílé barvy. Vzhledem k mé úzké spolupráci s firmami, které se zabývají dotačními programy, bych rád začal v tomto směru s pomocí jak SK, tak třeba i jednotlivým oddílům," pokračuje předseda slávistického futsalu.

Všichni, kdo Dana Kolmana znají, tak ví, jak velkým fanouškem červenobílých barev je.

„Slavia je pro mě životním partnerem, kterému jsem obětoval podstatnou část života, a moje mise nadále pokračuje," směje se a vážně dodává: "Velmi si vážím důvěry, kterou jsem dostal, a musím poděkovat všem, kteří mi dali hlas. Rád bych je ubezpečil, že svou volbu vnímám jako obrovský závazek a čest."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700