Vloženo dne: 20.9.2016

Loga spedičních firem Autodprava GAIER a Kůta SERVIS jsou již tradičními reklamami, které lze vídat na dresech našeho klubu. S potěšením můžeme oznámit, že došlo k prodloužení spolupráce a obě firmy budou i nadále podporovat náš klub. Ceníme si této dlouhodobé významné podpory našeho klubu, která prostřednictvím Agentury reklamy a sportu AGRS bude i nadále pokračovat!

Dva nové významné partnery představíme v nejbližších dnech!

Kůta SERVIS www.kutaservis.cz

Doprava, spedice, servis profesionálně s tradicí.

Společnost Kůtaservis se sídlem v Prachaticích byla založena v roce 1992. Od počátku se zabývá kompletním servisem nákladních i osobních vozidel. Ověřujeme digitální i analogové tachografy nákladních vozidel a autobusů. Jsme zde pro Vás již více než 20 let! Od roku 2002 se zaměřujeme na mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Komplexní služby našim zákazníkům v oblasti dopravy a zasilatelství doplňuje naše spediční kancelář.

Proč zvolit nás?

Tradice a zkušenost - jsme na trhu již více než 20 let a naše kvality může potvrdit celá řada spokojených zákazníků, kteří se k nám pravidelně vracejí. Vyzkoušejte naše služby a zjistěte, proč jsme úspěšní.
Máme kvalitní vozový park, i díky vlastnímu servisu.
Od našeho vzniku si budujeme tým dispečerů, řidičů a techniků. Pracují pro nás ti nejlepší v oboru a my jim vytváříme pro práci perfektní podmínky.
Jsme středně velká firma a na rozdíl od přepravních gigantů můžeme více zohlednit konkrétní potřeby našich zákazníků. Pokud je pro Vás důležitá kvalita a spolehlivost, jste u nás na správné adrese. Kontaktujte nás a my Vás přesvědčíme, že cena za kvalitu nemusí být nutně vysoká.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700