Autor: Slavia.cz   Vloženo dne: 12.5.2016

Slávistická sobota se blíží! Zavítejte nejprve na Xaverov, kde čeká slávistky derby proti Spartě, a následně se přesuňte do Edenu, kde je mimo zápasu s Plzní přichystán bohatý doprovodný program.


Ženy: Rozhodující krok k třetímu titulu?

V Sobotu od 11:30 čeká slávistky derby proti Spartě na Xaverově. Pokud slávistky získají v utkání aspoň bod, budou moci oslavit třetí titul v řadě. U toho přeci nemůžete chybět!

Slavia navíc ve spolupráci s Dopravním podnikem hlavního města Prahy nabízí speciální možnost rychlého přesunu do Edenu. Na Xaverově bude po utkání přichystán autobus pro 150 lidí, který pojede ve 14:15 přímo ze stadionu na stadion. Využijte tuto jedinečnou příležitost odvozu do Edenu.

Utkání s Plzní: Rozšířená fanzóna


Před utkáním s Plzní bude v Edenu připravená rozšířená fanzóna před stadionem, která startuje ve 12:00. Na místě se můžete těšit kromě moderátora a hudebního doprovodu na fotokoutek s klíčovacím pozadím se slávistickými motivy.

Dále můžete ve fanzóně využít balónkové arény se soutěží v nožičkování, fotbalovou mládežnickou akademii Slavie, bublinový workshop, snag golf aktivity s Editou Urbanovou nebo stánky Odboru přátel a Fanklubu.

Tentokrát pro vás bude také přichystána rozšířená gastrozóna s bohatou nabídkou jak nápojů a jídla.

Utkání: SYNOT Milionový kop nebo golfové dovednosti

Při samotném utkání s Plzní je pro vás připravena soutěž o milion korun! Informace o soutěži s názvem „SYNOT Milionový kop“ se dozvíte přímo před utkáním na stadionu. Pravidla jsou ale jednoduchá, pokud správně odpovíte pomocí SMS zprávy na soutěžní otázku zveřejněnou před zápasem, dostanete se do hlavní soutěže, při které stačí z půlky trefit břevno, a získáváte milion korun!

Dále je připravena speciální akce pro majitele Slavia Cashback card od Lyoness. Pokud jste majiteli naší karty, máte během léta vstup zdarma na golfové turnaje Czech masters a Lyoness opět v Rakousku.

Golfové dovednosti budete moci nasát už při samotném zápase s Plzní, kdy je na poločasovou přestávku přichystán speciální golfový program. U toho nemůžete chybět!

Po Plzni na futsal!

Po skončení zápasu s Plzní pokračujte do sportovní haly Slavie, protože na programu je semifinále ligy mezi Slavií a Benagem Zruč nad Sázavou. Utkání začíná v 17:45.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700