Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 13.3.2016

Zbývá poslední kolo, ve kterém se červenobílí představí 1. dubna na palubovce sestupujícího Kladna. Výsledek už nic nezmění na tom, že Slavia po základní části Chance futsal ligy skončí na třetím místě a Kladno minimálně rok v nejvyšší soutěži neuvidíme. V play-off se o postup do čtvrtfinále naši futsalisté střetnou s týmem na šesté příčce.

Kdo to bude? Tabulka je na 5.-8. místě tak vyrovnaná, že to nakonec stále mohou být čtyři týmy! O konečném pořadí při shodě bodů mohou rozhodovat i vzájemné zápasy.

Podívejme se na to, s kým potenciální soupeři v posledním kole hrají:

5. SK Interobal Plzeň (33 bodů): Hradec Králové doma
6. AC Sparta Praha (30 bodů): Nejzbach Vysoké Mýto venku
7. Tango Brno (28 bodů): Benago venku
8. Krokodýl Rádio Brno (27 bodů): Helas Brno venku

Zdá se, že nejméně pravděpodobné je to, že v dobré formě hrající Interobal Plzeň zaváhá doma s Hradcem, proto se jeho pád na šesté místo dá jen těžko očekávat. Navíc k tomu, má stále možnost ještě poskočit na čtvrtou příčku. Pokud by měl ale shodný počet bodů se Spartou, klesl by pod ní, protože s ní má horší vzájemnou bilanci (5:3 doma, 4:9 venku).

Sparta ve Vysokém Mýtě bude hrát proti Nejzbachu, jenž bude mít velkou motivaci skončit nakonec čtvrtý a k tomu potřebuje vyhrát. Pokud se podaří vyhrát Spartě, skončí nejhůř šestá – pátá v případě, že Interobal doma prohraje s Hradcem.

Tango Brno hraje proti druhému Benagu, navíc na jeho palubovce, kde určitě nebude favoritem.

Krokodýl Rádio Brno čeká derby s Helasem. V případě vítězství se může bodově dotáhnout na Spartu (pokud ta nebude ve Vysokém Mýtě bodovat). Rádio Krokodýl dvakrát Spartu porazilo – 4:2 v Praze a 7:4 v Brně, takže by v takovém případě poskočilo před ní.

Kdo nakonec bude stát červenobílým v cestě v boji o medaile? To nakonec rozhodne opravdu až úplně poslední kolo.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700