Vloženo dne: 18.2.2016

Futsalová Slavia získala posilu na funkcionářském postu. Se vstupem CEFC jako generálního partnera do klubu je potřeba, aby klubové PR mělo profesionální úroveň, a klub i jeho partneři právě v čele s CEFC byly prezentováni na patřičné úrovni. S radostí tedy můžeme oznámit, že PR manažerem našeho klubu se stává Ondřej Zlámal.

Zkušený novinář a dnes již také spisovatel, pracoval téměř devět let v PR oddělení ve fotbalové Slavii, mimo jiné v historicky zatím posledním období největší slávy, ozdobeném dvěma mistrovskými tituly a účastí v Lize mistrů. Futsalem se zabývá již několik let v rámci své současné práce reportéra a korespondenta pro zahraniční agenturu.

Předseda klubu Daniel Kolman řekl: "Nesmírně si vážím toho, že se s Ondrou podařilo domluvit, a ujme se této důležité funkce. Jsme kamarádi již mnoho let, a doposud nebyla konstelace hvězd taková, aby se Ondra ve futsalové Slavii mohl aktivně zapojit. Pevně věřím, že Ondra se do vedení klubu postupně zapojí v daleko větší míře, než jen v oblasti PR."

Ondřej Zlámal slova předsedy klubu potvrzuje: „Futsalové prostředí je mi blízké, dělají v něm lidé, kteří jsou zapálení pro věc. Nabídka Dana Kolmana respektovala mé reportérské aktivity ve fotbale, věřím, že se mi podaří obě činnosti dobře skloubit a budu moci využít a předat své zkušenosti. Podpora společnosti CEFC je výjimečnou šancí začlenit futsal do slávistické rodiny ve stylu zahraničních sportovních klubů, tomu rád pomůžu. Také futsalová cesta vzhůru musí postupovat s rozmyslem, krok za krokem, dobrou inspirací může být současná fotbalová Slavia. Věřím, že se také futsalu, díky bojovným výkonům, podaří naladit fanoušky na podobnou pozitivní vlnu.“
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700