Vloženo dne: 2.2.2016

Skvělá zpráva vzešla z jednání mezi zástupcem společnosti CEFC panem Jaroslavem Tvrdíkem a předsedou našeho klubu Danielem Kolmanem. Společnost CEFC, která je spolumajitelem a generálním partnerem fotbalového klubu SK Slavia Praha a také hlavním partnerem ženského fotbalového klubu SK Slavia Praha, bude významně podporovat i náš futsalový klub.

Na twitterovém účtu Jaroslava Tvrdíka, zástupce společnosti CEFC, se během pondělí objevila informace o tom, že došlo k dohodě s prezidentem futsalové Slavie Danielem Kolmanem o úzké spolupráci.

"Za klub SK Slavia Praha futsal chceme říci, že pro nás je obrovská čest a závazek, že si taková významná společnost jakou je CEFC, prostřednictvím pana Tvrdíka, zvolila za dalšího partnera právě náš futsalový klub. Jeho Twitterová zpráva byla spouštěcím mechanismem pro mnoho zpráv všeho druhu, které vyjadřovaly radost a podporu tomuto spojení, především z řad sešívaných fanoušků. Toho všeho si nesmírně vážíme a děkujeme. Obrovské poděkování chceme touto cestou poslat především panu Tvrdíkovi a také panu Syrovátkovi, kteří nám věnovali čas, trpělivost, velkorysý přístup, ale také slova uznání a respektu k naší dlouholeté práci. Věříme, že tato úzká spolupráce a partnerství, vynese Slavii v nejbližších letech na samotný vrchol. Nikam jinam totiž klub, nosící jméno nejstaršího a neslavnějšího českého sportovního oddílu, nepatří. My budeme dál pokračovat v práci, pokorně jako doposud, s maximálním úsilím, hrdí na sešívaný dres s hvězdou na srdci, jenž v minulosti nosili legendární hráči, které kabina oslavuje po každém vítězném utkání chorálem Tribuny Sever: "Bican, Puč a Plánička, z nebe se dívají, jak Slavia válí.." Vnímáme obrovskou pozitivní energii, která se vstupem CEFC, pana Tvrdíka a pana Šimáněho, prostoupila celé Vršovice, čím dál tím více ovládá celý sešívaný národ, a děkujeme, že můžeme být součástí této "rodiny". Budeme se snažit, abychom nezklamali, svými úspěchy a konáním přispěli k vzestupu klubu, a dokázali čím vším pro nás SK SLAVIA PRAHA je. Děkujeme a těšíme se na spolupráci."

Za všechny členy SK Slavia Praha FUTSAL Daniel Kolman
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700