Vloženo dne: 7.1.2016

Po Novém roce se naplno rozeběhne CHANCE futsal ligy. V pátek se hraje pět zápasů 14. kola. V neděli se kolo dohrává a dokonce se fanoušci mohou těšit na dohrávku 13. rundy mezi Tangem Brno a SK Interobal Plzeň. Všechny zápasy můžete sledovat na www.onlajny.com, živě vysíláme na CHANCE TV páteční duel mezi Krokodýlem a Nejzbachem, nedělní šlágr Slavia vs. Benago odvysílá živě Livesport TV.

Jako klub SK Slavia Praha žádáme fanoušky, kteří se chystají navštívit utkání, aby respektovali Návštěvní řád, zdrželi se jakýchkoliv nesportovních projevů, především politického, či náboženského charakteru a nepoškodili tak náš klub. Doufáme ve sportovní podporu, která mužstvu pomůže proti favoritovi utkání dosáhnout dobrého výsledku. Děkujeme a čekáme vás!

SK Slavia Praha - FC Benago Zruč n. S. (neděle 19:30, SH Eden)

Beni Simitči, trenér Benaga: „První zápas v novém roce máme Slavii a jsem zvědavý, v jakém rozpoložení budeme, protože se mi vrátili kluci z dovolené až šestého ledna, jelikož většina z nich odletěla do zahraničí - Brazílie, Španělsko, Portugalsko, Kosovo a také Marcel Rodek do Ostravy. (smích) Jen doufám, že se všichni dodrželi tréninkového plánu. Budeme oslabení o Leonarda Silvu, který v Čechách nebude až do 20. března kvůli vízu, ale za to posílení o jednu z největších českých hvězd Míšu Beleje, o kterého usilovala i Slavia. Sešívaní letos mají silný tým a jsou zaslouženě na třetím místě. Také máme dobrý tým a v tomto zápase neplánujeme žádnou ztrátu. Jsme favorité a tuto roli musíme potvrdit. Očekávám dobrou návštěvu ze strany našich fanoušků, přátel, kamarádů a přejících, kteří nemohou přijet do Zruče. Chceme začít nový rok vítězstvím a uděláme proto vše.“

Daniel Kolman, prezident Slavie Praha: „Čeká nás zápas, kde rozhodně nejsme favorit. Kolega Simitči dal dohromady tým složený z fantasticky individuálně vybavených hráčů, který snad ani nepotřebuje trenéra. Klobouk dolů, výborná práce. Na soupeře se dá jen velmi těžko připravit, jeho hra je založená především na momentální improvizaci pod taktovkou režiséra Marcela, jehož téměř nelze připravit o míč. Do zápasu jdeme v každém případě uvolnění a s tím, že můžeme jen a jen překvapit. A o to se určitě pokusíme.“

A co říká Daniel Kolman k rozhovoru s Michalem Belejem, ve kterém hráč hovoří o tom, že byl již jednou nohou ve Slavii, ale nakonec se v neděli v Edenu objeví v dresu Benaga? "Mohu potvrdit, že jsme o Michala stáli a jednali s ním. Velmi mě těšil Michalův zájem, prioritně působit ve Slavii, ovšem nedokázali jsme hráči nabídnout to, co mu slíbili v konkurenčním klubu. Myslím, že se nestalo nic nestandardního, jednání probíhala korektně, a Michal dal na poslední chvíli přednost jiné nabídce. Tak to prostě chodí. My se ovšem myšlenky tým před play-off posílit nevzdáváme, a nadále jednáme se dvěma reprezentanty jedné z balkánských zemí."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700