Vloženo dne: 20.10.2015

Téměř před dvěma lety v lednu 2014 jsme sehráli první derby SK Slavia - AC Sparta v domácí sportovní hale v Edenu. Utkání, které patří do zlatého fondu futsalových přenosů v České televizi, co se týká dramatičnosti, počtu branek, divácké návštěvy a především televizní sledovanosti, skončilo nakonec remízou 6:6.

Na 4:3 zvyšoval po přihrávce Davida Filingera mladý kanonýr Pavel Vandas, a po gólu se běžel radovat do kamery České televize. A až nyní, téměř po dvou letech prozradil, že písmeno "K", které naznačoval po vstřelené brance, symbolizovalo příjmení předsedy klubu Dana Kolmana.

Pavel Vandas: "Chtěl jsem tím gestem poděkovat Danovi Kolmanovi za to, co pro Slavii dělá. Pořád jsem čekal, kdy mu dojde, že to byl vzkaz pro něj, ale nepochopil :)) Ještě si ze mě dělal legraci, pro jakou dívku to bylo :) Takže se to dozvěděl až nyní po letech, když přišla řeč na derby, které bude za týden ve čtvrtek. Jsem bohužel zraněn, takže klukům budu držet palce jen z hlediště."

Daniel Kolman: "Toho, že Vandy (Pavel Vandas) ukazoval do kamery písmeno K jsem si všiml, ale vůbec by mě nenapadlo, že to má souvislost se mnou :) Moc si toho vážím, je to pro mě opravdu čest a Vandymu moc děkuji za ocenění. Pevně věřím, že tentokrát budeme posílat pozdravů více než soupeř..."

Záznam utkání na webu ČT naleznete zde !

SK Slavia Praha - AC Sparta Praha
Čtvrtek 29.10, 20:00, Sportovní hala Slavia
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700