Vloženo dne: 21.11.2009

V sobotu byly zahájeny nejvyšší futsalové juniorské soutěže, za účasti i našich mužstev a s jejich výsledky i předvedenou hrou můžeme být spokojeni, byť ještě chyběly opory Zapletal a Konya. Pravidelně trénující mužstva pod vedením trenéra Hradeckého a našeho bývalého hráče Petra Svobody hned v úvodu sezóny ukázala svoji sílu. Hráči pravidelně nastupují v nižších soutěžích včetně druhé ligy, a někteří se již představili i v dresu našeho A týmu. Věříme, že letos budeme odměněni postupem do juniorské Final Four.

U-18:

SK Slavia Praha - Indoss Plzeň 8:1

Sestava: Benda, Brokl, Kiliján, Fujdiar, Dombi, Míča, Blažek, Dratva D., Menšík, Abrhám, Peták

Branky: 2 Blažek, Abrhám, Fujdiar, Menšík, Kiliján, Brokl, Dratva D.

Do utkání s týmem Plzně jsme nastupovali s jasným cílem vyhrát. Od začátku utkání se hrál otevřený futsal, což našim technickým hráčům velmi vyhovovalo. Hráči dobře plnili taktické pokyny držet míč a trpělivě si připravit brankové příležitosti, což se nám povedlo po pěkně sehraných kombinacích. Výsledek utkání zcela zasloužený. Soupeř vstřelil čestný gól ke konci utkání po chybě naší obrany.

SK Slavia Praha - Čechie Slaný 4:1

Sestava: Benda, Brokl, Kiliján, Fujdiar, Dombi, Míča, Blažek, Dratva D., Menšík, Abrhám, Peták

Střelci: Abrhám, Fujdiar, Menšík, Blažek

Utkání proti celku Slaného mělo úplně jiný průběh než s Plzní. Soupeř nám na začátku utkání vstřelil z rychlého brejku branku a pak se neuvěřitelně zatáhl a my hráli do plných. Byla tak otázka času, kdy se nám podaří skórovat. Nejprve vyrovnal nechytatelnou střelou do šibenice Abrham, chvíli na to zvýšil Fujdiar na 2:1 a poločasové dobývání branky završil Menšík, který zakončoval po krásné kombinaci celé čtyřky na 3:1. Druhé půle byla z naší strany hlavně o držení míče a neproměnění spousty brankových příležitostí. Výhra zcela zasloužená, protože držení míče v tomto utkání jsme měli 70:30. Našim hráčům patří pochvala za disciplinovaný výkon, který nás dovedl ke druhému vítězství v soutěži.

U-16:

SK Slavia Praha - Plzeň 0:6

Sestava: Novák, Hudec, Dratva L., Cidlinský, Machalický, Vojtíšek, Kosík, Lelek, Sop, Lafata

Do utkání proti týmu Plzně jsme vstoupili nekoncentrovaně a soupeř nás zcela zaslouženě potrestal. Prvních pět střel na naší bránu se rovnalo pěti brankám. Celý první poločas jsme tedy prospali a byli na ručník. Do druhé půle jsme šli s jasným cílem zlepšit hru což se nám povedlo, bohužel jsme nebyli schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance, protože jsme mohli nakonec z utkání vytěžit alespoň bod. Bohužel se nepovedlo a tak je výsledek hrozivý. První utkání v soutěži nám ukázalo, že bez srdíčka a disciplíny se liga hrát nedá.

SK Slavia Praha - Čechie Slaný 7:2

Sestava: Novák, Hudec, Dratva L., Cidlinský, Machalický, Vojtíšek, Kosík, Lelek, Sop, Lafata

Branky: 4 Lelek, 2 Hudec, Kosík

Do druhého utkání jsme nastupovali pouze v sedmi hráčích, protože se v prvním utkání zranil Cidlinský. Naše hra tak byla postavena na kvalitní futsalové obraně uspořádané do kompaktního bloku a vyrážení do brejků, což nám přineslo zasloužený úspěch. Soupeř nevěděl co má hrát a ztrácel spoustu míčů, my tak vyráželi do brejků a odskočili na 4:0. Výsledek jsme si pohlídali a dovezli do Prahy první výhru v soutěži. Do tohoto utkání jsme vstoupili zodpovědně a hned to bylo znát. Tým ukázal, že futsal hrát umí. Hráčům patří poděkování, protože se zraněním dohrával Machalický a během utkání musel odstoupit Vojtíšek, protože dostal míčem nepříjemný úder do hlavy. Dohrávali jsme tedy pouze v šesti hráčích.

Další podrobnosti na stránkách mládeže SK Slavia Praha!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700