Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 9.2.2024

Boj o medaile je tady! Svěřenci trenéra Jana Homoly se v neděli utkají v nové sportovní hale Dašická v Pardubicích o cenné kovy. Jako vítězové základní části Juniorské ligy nastoupí v semifinále proti čtvrtému týmu, kterým je Rapid Ustí nad Labem. S ním se v základní části utkali v listopadu v domácí hale v Edenu a zvítězili 5:1. Dvě branky vstřelil Kuča, po jedné Schütz, Ťoupal a Mottl . V druhém semifinále se utká FK Chrudim s Interobalem Plzeň.

Všechny zápasy turnaje Final Four je možné sledovat v přímém přenosu na streamu, který připravuje SFČR a odkaz najdete na webu futsal.cz.

Komentáře před Final four Juniorské ligy:

Jan Homola (trenér, Slavia U19): „Trochu nás zamrzelo, že jsme nevyhráli všech třináct zápasů v základní části, ale kdyby nám někdo na začátku sezóny řekl, že vyhrajeme 12 zápasů v řadě a že prohrajeme až v posledním kole, asi bychom mu nevěřili. Už teď je to skvělá sezóna a jsem na kluky hrdý. Teď se musíme připravit na Final four, kde nás v semifinále čeká Ústí nad Labem. Ústí proklouzlo do Final four až v posledním kole, což dokazuje jejich sílu. Nečeká nás jednoduchá práce. Ale chceme samozřejmě uspět a své postavení po základní části obhájit, o nic jiného se ani hrát nedá!"

Matěj Čapek (trenér, Rapid U19): „Do Final four jsme postoupili ze čtvrtého místa, tudíž je jasné, že favority na mistra ČR je potřeba hledat jinde. V prvním utkání nás čeká Slavia, vítěz základní části, který se může pyšnit skvělou bilancí s jedinou prohrou v základní části. Slavia bude favoritem zápasu, má ve svých řadách hráče se zkušenostmi z A týmu, přesto uděláme maximum, abychom se na konci utkání radovali my. Bude k tomu však potřeba týmový výkon na hranici sebeobětování. I přes to, že nejsme favorité, vím, jaké jsou schopnosti našeho týmu a mám v něj důvěru."

Program Final Four, neděle 11.2.2024:

SEMIFINÁLE
SK Slavia Praha vs. FC Rapid Ústí n. L. 14:00 h.
FK Chrudim vs. SK Interobal Plzeň 15:00 h.

ZÁPAS O 3. MÍSTO
poražený SF1 vs. poražený SF2 16:30 h.

FINÁLE
vítěz SF1 vs. vítěz SF2 17:45 h.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700