Vloženo dne: 9.2.2015

Naši junioři vozí z Final Four medaile poslední roky s železnou pravidelností, a stalo se již jakousi tradicí, že během některého z ligových utkání vždy došlo k poděkování celému týmu. Letos tomu samozřejmě nebude jinak, zvlášť proto, že se poprvé došlo až na stupínek nejvyšší, a mužstvo se stalo Mistrem České republiky.

Děkovačka a pozdravení s fanoušky proběhne v rámci nejprestižnějšího utkání, které můžeme na ligové palubovce hrát - v rámci DERBY se Spartou, ve středu 18.2.2015 (výkop 18:00), v poločasové přestávce utkání.

A zde je kompletní seznam letošních Mistrů České republiky v juniorské kategorii U-19:

Michal Bartůněk
Aleš Němec
David Roshan
-
Antonín Hrdina
Pavel Vandas
Matěj Čonka
Jan Šmíd
Jan Šimon
Viktor Žampa
Filip Výborný
Sebastian Zdichynec
Erik Muller
Jakub Káš
Jan Hořák
František Sedláček

Trenér: Petr Svoboda
Asistent trenéra: Michal Vejvoda
Vedoucí mužstva: Petr Čikara
Generální manažer: Jan Šimon st.


Ve výčtu funkcionářů by se mělo objevit i jméno JUDr. Jaroslava Pytlouna, který před tím, než se před letošní sezónou stal klubovým ředitelem našeho rivala AC Sparta Praha, stál u zrodu v současnosti zlatého týmu, jako předchůdce Jana Šimona na postu generálního manažera juniorských týmů v našem klubu. Proto i jemu, přesto že dnes stojí na druhé straně barikády, patří velké poděkování, a i jemu by se na krku zlatá medaile měla rozhodně houpat.

Všem i touto cestou gratulujeme, děkujeme za fantastickou reprezentaci klubu. Jsme MISTŘI ČESKÉ REPUBLIKY! Pevně věříme, že až předstoupíme v poločasové přestávce DERBY před naše fanoušky, náležitě to ocení!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700