Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 31.3.2014

Těsně před startem play off CHANCE futsal ligy představí vedení Svazu futsalu FAČR na své tiskové konferenci nový pohár pro mistra České republiky. Na své si během čtvrtfinálových bojů přijdou i futsaloví fanoušci, kteří pohár uvidí na vlastní oči a mohou se s ním vyfotit.

Obdobná akce jako při představovaní nového fotbalového poháru. Něco podobného chystají i futsalisté. „Starý pohár už měl na sobě známky mnoha oslav a začínal se stávat nevyhovujícím. Nový pohár se firmě Bauer opravdu povedl. Těším se, až ho představíme široké veřejnosti,“ říkal předseda Komise futsalu FAČR Otakar Mestek.

Na poháru budou zvěčněna jména všech vítězných mužstev a to od samého začátku až po současnost. Prvním týmem, který vyhrál futsalovou ligu byl v roce 1971 TOS Čelákovice. Nejnovější mistr bude znám koncem května.

Fanoušci pozor! Soutěžte o dres futsalové reprezentace

Součástí prezentace nového poháru bude i fotosoutěž pro fanoušky všech týmů! „Chceme fanouškům představení poháru co nejvíce zpříjemnit. Pohár je opravdu krásný,“ říkal PR manažer Svazu futsalu Michal Pavlík a přiblížil pravidla soutěže: „Každý, kdo se s pohárem vyfotí a zašle nám svou fotku, bude zařazen do „lajkovací“ soutěže na Facebooku Futsal – FIFA Česká republika. Nejlepší tři pak odměníme. Vítěz získá reprezentační futsalový dres.“

Pravidla soutěže

Co musíte udělat?

• Přijďte do jedné z hal, kde bude vystaven nový pohár (termíny níže)
• Vyfoťte se s ním a snímek zašlete nejpozději do 10. května 2014 emailem na pavlik@fotbal.cz (do předmětu zprávy napište heslo „soutěž“)
• Zasláním fotky souhlasíte s jejím uveřejněním na facebookovém profilu „Futsal – FIFA Česká republika“
• „Lajkovací“ soutěž bude probíhat během finálové série play off CHANCE futsal ligy (začíná v den prvního utkání a končí v den skončení finálové série)
• Pravidla jsou jednoduchá. První tři fotky s nejvíce „lajky“ vyhrávají

Kdy a kde se můžete s pohárem vyfotit?

pátek 4. dubna, Chrudim – Slavia Praha (20:30, v Chrudimi)
sobota 5. dubna, Benago – Kladno (20:00, v Praze)
pondělí 7. dubna, Kladno – Benago (20:00, na Kladně)
středa 9. dubna, Helas – Tango (18:00, v Brně)
čtvrtek 10. dubna, Slavia – Chrudim (20:30, v Praze)
pondělí 14. dubna, Teplice – Sparta (20:00, v Teplicích)


 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700