Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 17.10.2013

Další parádní futsalovou podívanou nabídne 6. kolo CHANCE futsal ligy. V úterní dohrávce přivítá před kamerami České televize druhé Tango Brno první Balticfloru Teplice, která v minulém kole dokázala porazit Chrudim. Kolo však odstartuje čtyřmi zápasy již v pátek a pokračuje v pondělí brněnským derby mezi Agromeli a Helasem.

SK Indoss Plzeň – Salamandr Hradec Králové
Oba celky jdou do utkání s rozdílnými pocity. Zatímco Indoss prohrál v minulém kole na Slavii 2:5 a je v tabulce poslední, hradecký Salamandr oslavil v minulém kole historicky první výhru v nejvyšší soutěži, když doma dokázal porazit Helas Brno 4:3. Hradec má však o pouhý bod více než Plzeň a tak může být po pátečním duelu vše jinak. Hosté to rozhodně nebudou mít jednoduché, vždyť Indoss doma dokázal porazit i Spartu. Domácí si však budou muset dát pozor na královehradeckého střelce Jiřího Vydareného, který dal Brňanům tři góly.
Termín utkání: pátek 18. října 2013, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-18/id/81758

FK ERA-PACK Chrudim – 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto
Chrudimský ERA-PACK ve 4. kole po hodně dlouhé době prohrál. Není tak divu, že se v domácím východočeském derby chce vrátit na první příčku tabulky. Uvidíme, koho trenér Daniel postaví do brány. Brankář Olinha předváděl v Teplicích parádní zákroky. Střelecky se dařilo i Lukášovi Rešetárovi, který dal na severu Čech dvě branky a na jednu přihrál.
Nejzbach začal sezonu dobře, ale v posledních dvou domácích zápasech dvakrát prohrál - s Benagem a Kladnem. Tým Martina Brychty tak klesl na čtvrté místo tabulky. Zápas bude specifický i pro hostujícího Vladyku s Bouškou, kteří jsou v Nejzbachu na hostování právě z Chrudimi. I přesto, že týmy dělí pouze tři body, je favorit utkání jasně daný. Za zmínku stojí i fakt, že z posledního vzájemného zápasu (semifinále play off) v Chrudimi si Nejzbach odvezl dvacet branek.
Termín utkání: pátek 18. října 2013, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-18/id/81761

FK SAT-AN Kladno – SK Slavia Praha
Futsalisté Kladna v posledních dvou kolech neprohráli (naposledy remizovali 1:1 na Spartě), a tak by rádi svou vzestupnou formu potvrdili i před domácím publikem, kde ještě nezískali ani bod. Soupeřem satanů bude ve formě hrající Slavia Praha, která je s devíti body na pátém místě. V posledním utkání sešívaní zdolali Plzeň 5:2. Na čele kanadského bodování Slavie je David Filinger (9 bodů, 5+4), který ani ve svých pětatřiceti letech neřekl v lize poslední slovo. Indossu dal dvě branky. Vzhledem k tomu, že se hraje v Kladně, utkání nemá favorita.
Termín utkání: pátek 18. října 2013, 20.30 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-18/id/81759

FC Benago Praha – AC Sparta Praha
Páteční program uzavře malé pražské derby mezi Benagem a Spartou. Domácí tým chce do dalšího zápasu s Chrudimí vyhrát všechny zápasy, což se mu povedlo plnit již v minulém kole, kdy vyhrál díky dvěma trefám Marcela Rodka 2:1 ve Vysokém Mýtu. Odhodlání je na straně domácích vysoké i z toho důvodu, že svěřenci trenéra Beniho Simitči vyhráli doma naposledy v prvním kole.
Favoritem utkání je Benago, jelikož Sparta zatím výsledkově tápe a venku ještě nevyhrála. Ve čtvrtém kole nedokázala doma porazit Kladno a pouze s ním remizovala 1:1. Konto soupeřů pravidelně zatěžuje sparťanský střelec Michal Holeček, který se postaví proti svým. V minulé sezoně totiž vybojoval s Benagem bronzovou medaili.
Termín utkání: pátek 18. října 2013, 21.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-18/id/81760
Živě: https://www.livesporttv.cz/index.php?linkID=archiv5&ID=134

FC Agromeli Lino Brno – Helas Brno
V pondělí je na programu brněnské derby. Agromeli přivítá Helas a tým, který vyhraje, svému soupeři bodově uteče. Oba celky totiž mají shodně tři body. Agromeli v posledním kole předvedlo sympatický výkon v derby na Tangu, kde prohrálo 3:5. Hattrick za hosty vstřelil Slavík.
Trenér Helasu Brno Jan Loup se po minulém utkání hodně zlobil a neměl chuť ve futsale dál pokračovat. Jeho celek totiž prohrál na palubovce nováčka soutěže Hradce Králové 3:4. V závěru utkání se konečně rozstřílela opora Helasu David Cupák. Bude právě on klíčovým mužem derby?
Termín utkání: pondělí 21. října 2013, 20.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-21/id/81757

FC Tango Brno – FC Balticflora Teplice
Souboj nejlepšího útoku proti nejlepší obraně bude k vidění v úterý i na obrazovkách České televize. Navíc jde o střetnutí prvního s druhým. Tango Brno doposud nastřílelo v soutěži 41 branek. Teplice zase inkasovaly pouhých osm gólů. Brněnské táhne dvojice Michal Seidler a Michal Belej. Balticfloru zase drží výborně chytající brankář Tiago Severino.
Rozdílovým mužem by v úterý mohl být brněnský Brazilec Raphinha. Ten nastoupil v minulém kole proti Agromeli vůbec poprvé v české lize a hned vstřelil tři branky. Teplice jdou do utkání posílené o historickou výhru nad Chrudimí 4:3. CHANCE futsal liga tedy nabídne další atraktivní podívanou. Utkání může dopadnout všelijak a nemá favorita.
Termín utkání: úterý 22. října 2013, 18.00 hod.
Onlajny: http://www.onlajny.com/match/index/date/2013-10-22/id/81762
Živě: Utkání vysílá přímým přenosem ČT4 sport
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700