Autor: Michal Pavlík   Vloženo dne: 26.9.2013

Vedoucí celek tabulky CHANCE futsal ligy FC Tango Brno čeká v pondělí večer tvrdý oříšek. Po pár měsících znovu narazí na FC Benago Praha. Repríza semifinále loňské sezony uzavře 3. kolo. Zbylých pět utkání se hrají v pátek.

AC Sparta Praha – Helas Brno
Futsalisté pražské Sparty si ve 2. kole stěžovali na povrch v Hradci Králové, ale nyní hrají opět na svém. Povinnost jim tedy velí zvítězit. Navíc přivítají Helas Brno, který dosud ještě nezískal ani bod. Tým kolem reprezentanta Davida Cupáka jistě nedá Pražanům nic zadarmo. Navíc když doma smolně prohrál s Nejzbachem. Spartu může těšit ve formě hrající Michal Holeček a také její dosavadní bilance - vítězství a remíza.
Termín utkání: pátek 27. září 2013, 19.00 hod.

FK ERA-PACK Chrudim – FC Agromeli Brno
ERA-PACK Chrudim zatím sbírá body podle plánu a jinak tomu nebude ani proti nováčkovi soutěže. Jen díky nízkému skóre je Chrudim aktuálně na čtvrtém místě v tabulce, ale jak říká trenér domácích Daniel: „Důležité jsou body. Všichni máme stejně!“ Pro Agromeli půjde o první střetnutí s nejlepším českým týmem. Nováček soutěže moc šancí nemá a zisk jakéhokoliv bodu Agromeli v utkání by bylo velkým překvapením.
Termín utkání: pátek 27. září 2013, 20.00 hod.

FC Balticflora Teplice – FK SAT-AN Kladno
Teplická Balticflora inkasovala za dvě kola pouze jednu branku. Dosud má tedy nejlepší obranu v lize. Svěřenci hrajícího trenéra Bruna Barbosy vyhráli naposledy v Plzni 6:1 a favoritem jsou i v pátečním utkání proti Kladnu, které ve druhém kole „vyhořelo“ doma s Tangem. Inkasovat doma devět branek není moc povzbudivé. Překvapí Kladno a bude na severu Čech bodovat?
Termín utkání: pátek 27. září 2013, 20.00 hod.

Nejzbach Vysoké Mýto – SK Indoss Plzeň
Vysoké Mýto odstartovalo sezonu výborně. Má šest bodů a pyšní se na třetím místě tabulky. Výborně se vede i Jakubovi Gerčákovi, který je v tabulce produktivity na čtvrtém místě se šesti body. V minulém kole ukořistil Nejzbach cenné vítězství na palubovce Helasu, kde vyhrál i díky gólu brankáře Libora Gerčáka, který dal svůj typický gól přes celé hřiště do prázdné brány. Soupeřem Vysokého Mýta bude Indoss Plzeň, jenž naopak prožívá nepříjemný start do soutěže. V tabulce je poslední s děsivým skóre 2:20. Karty jsou tak rozdané zcela jasně.
Termín utkání: pátek 27. září 2013, 20.00 hod.

SK Slavia Praha – UFA Salamandr Hradec Králové
Pražská Slavia se potřetí v řadě střetne s nováčkem CHANCE futsal ligy. Nejprve prohrála derby se Spartou, v minulém kole však vyhrála na půdě Agromeli Brno. Z druhého utkání tak získali sešívaní tři body. Kam se převáží misky vah z těchto zápasů po utkání s hradeckým Salamandrem? Hosté přijedou do Edenu psychicky posíleni z posledního střetnutí, kdy na domácí palubovce remizovali se Spartou 3:3 a získali tak svůj první bod v nejvyšší futsalové soutěži. Díky domácímu prostředí a ve formě hrajícímu Davidu Filingerovi je favoritem utkání domácí Slavia.
Termín utkání: pátek 27. září 2013, 20.00 hod.
Živý přenos: https://www.livesporttv.cz/index.php?linkID=live&ID=125

FC Tango Brno – FC Benago Praha
Nejzajímavější utkání uzavře v pondělí 2. kolo CHANCE futsal ligy. V repríze loňského vyhecovaného semifinále, ze kterého postoupilo po pátém utkání Tango, přivítají Brněnští pražské Benago. Tango je navíc doposud výsledkově nejlepší tým ligy. Nachází se na prvním místě a má parádní skóre 23:2. O většinu z nastřílených gólů Tanga se podělila dvojice Michalů - Belej a Seidler. Druhý jmenovaný vede s deseti góly a sedmi asistencemi tabulku produktivity. Benago má však svému soupeři co vracet. Navíc v posledním zápase se prezentovalo sympatickým výkonem proti ERA-PACKu. Hlavními postavami jejich zápasu byli Brazilec Douglas a Kosovan Brahimi. Mírným favoritem utkání jsou domácí, ale jistě půjde o vyrovnaný a dramatický zápas jako v každé bitvě mezi Tangem a Benagem. Remíza by jistě nebyla překvapením.
Termín utkání: pondělí 30. září 2013, 20.00 hod.
Živý přenos: http://www.livemems.cz/live.php?usrid=4
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700