Autor: iDnes.cz   Vloženo dne: 26.3.2012

Takhle měla vypadat soupiska už s jistotou z nejvyšší futsalové soutěže sestupujícího celku Andy Liberec pro páteční utkání v Chrudimi: Vogt - Jíra, Kulhánek, Žoček, Kouba, Král, Betyar, Vrabec, Bartuněk. Jenže realita byla úplně jiná. Sedminásobnému českému šampionovi se na palubovce postavili jen gólman Vogt a první tři zmínění futsalisté v poli; na druhé auto se po zbytek večera čekalo marně. Liberec si tak odvezl výprask 0:24, když druhý poločas se vůbec nehrál. "Údajně se ostatním členům jejich týmu něco stalo s vozem," líčil trenér chrudimského Era-Packu Jaroslav Bartušek. Nebylo tudíž překvapivé, že si vedoucí tým soutěže, hrající od počátku nečekanou přesilovku (normální počet hráčů na ploše je 4+1), otevřel střelnici. V 15. minutě to bylo už 17:0 pro domácí. V tu chvíli zmizel ze hřiště brankář Liberce, který si pochroumal kotník. Podle pravidel může futsalové mužstvo hrát v minimálním počtu 2 + gólman, což Liberečtí zkusili. Mezi tyče šel kapitán Jíra a hosté do půle inkasovali ještě sedmkrát.

"Po přestávce za námi přišli, že se jim zranil další hráč, takže se utkání ukončilo," pokračoval Bartušek, který záležitost považuje za znevážení jména ligy.

"Je to ostuda. Nejde ani tak o naše hráče, ale především o diváky, co přišli do haly. U dospělých jsem se s ničím takovým ještě nesetkal, stalo se mi to jen jednou u mládeže," uvedl kouč Bartušek.

Podle něho by měla disciplinární komise, která bude nejspíš případ řešit, precedentním výrokem předejít tomu, aby se v budoucnu něco podobného opakovalo.

Celý článek na iDnes.cz naleznete zde !
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700