Autor: Ondřej Zlámal, Foto:Interobal Plzeň   Vloženo dne: 29.4.2024

Semifinálová série pokračuje v úterý v Plzni. Domácí Interobal vede po prvních dvou zápasech 2:0 a má mečbol na postup do finále. Slávisté budou chtít navázat na bojovný výkon z druhého utkání a prodloužit svoji sezonu.

Střelcem jediné slávistické branky v druhém utkání byl Jan Křemen, který je v play-off s 5 góly a 8 přihrávkami nejproduktivnějším hráčem Slavie. Pět branek a jednu asistenci si připsal Martin Brychta, pětkrát poslal míč do sítě také Lukáš Kuča.

Nejproduktivnějším hráčem celého play-off je se 7 brankami a 9 asistencemi plzeňský reprezentant Tomáš Vnuk. Šest branek dal Vitihno, čtyři pak Michal Holý a také Lukáš Rešetár, čerstvý čtyřicátník, který na konci sezony ukončí svoji bohatou kariéru.

Výkop utkání v hale Lokomotiva je od 20:10, přímý přenos vysílá ČT Sport.

Komentáře před zápasem:


Gabriel Rick (Interobal): "Domácí prostředí chceme maximálně využít. Jsem přesvědčen, že pokud se budeme držet naší hry, můžeme tuto sérii před domácími fanoušky ukončit."

Ondřej Míča (Slavia): "Do zápasu musíme jít se stejným odhodláním a nastavením jako do prvního poločasu druhého utkání doma, stále platí, že my nemáme co ztratit. Určitě nebudeme chtít dát nic zadarmo, určitě není důvod něco vzdávat. Uvidíme, co se nám podaří uhrát."

SK Interobal Plzeň - SK Slavia Praha, semifinále play-off, třetí zápas
úterý 30. dubna 2024, 20:10, Plzeň, hala Lokomotiva
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700