Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 20.4.2022

Po fotbale na futsal! Přijďte dnes ve středu po zápase se Zlínem povzbudit slávistické futsalisty v semifinále proti Chrudimi. Druhá část série má výkop ve 20:15 v pražském Edenu.

Červenobílí v prvním duelu na palubovce soupeře v sobotu neuspěli a svěřenci trenéra Felipe Condeho si připsali první bod za vítězství 3:0. V domácím prostředí ale sešívaní se soupeřem naposledy odehráli vyrovnaný zápas, který skončil ve prospěch soupeře o jedinou branku. Pokud chtějí slávisté nadále reálně bojovat o svoji historicky druhou finálovou účast, musí ve středu v Edenu zvítězit.

Přijďte Slavii pomoci, po fotbale je to do haly jenom kousek cesty a v hledišti je každý fanoušek znát. Těšíme se na všechny slávisty!

Sportovní hala Slavia, Vladivostocká 1460/10, Praha 10

Komentáře před zápasem:

Matúš Ševčík (Slavia): "Doma jsme s Chrudimí odehráli v základní části vyrovnaný zápas a věřím, že průběh bude vyrovnanější než v sobotu. Ukázali, v čem je jejich kvalita. Musíme do toho dát všechno a bojovat, vyrovnat se jim v nasazení v obraně a být odvážnější v útoku. Věřím, že do haly dorazí naši fanoušci, kteří nám pomohli proti Spartě."

Tomáš Koudelka (hráč FK Chrudim): „S trenérem Slavie Davidem Fričem se bavíme, že v Chrudimi jsme vždycky dominantnější my, ale na hřišti Slavie se dost často trápíme a nehrajeme příliš dobře. Musíme si analyzovat, čím to je, že se nám tam tolik nedaří. Strašně rádi bychom zopakovali výsledek z prvního utkání, ale bude to strašně těžké, protože pokud chce Slavia sérii zvrátit nebo alespoň prodloužit, tak musí stoprocentně doma vyhrát.“

SK Slavia Praha – FK Chrudim
2. zápas série semifinále| ST 20:15 | živě na TVCOM (placený livestream)
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700