Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 25.3.2022

Slávisté zvládli dvě vyrovnaná derby a stojí před branami semifinále. V obou případech se mohli opřít o skvělou podporu svých fanoušků, se kterými slavili všechny góly, a nakonec i vítězství v dramatickém prodloužení. Všichni se těší, že ucítí velkou oporu z hlediště také ve třetím čtvrtfinále. Výkop je ve 20 hodin v hale v Edenu.

Slavia vede 2:0 na zápasy – nejprve v Edenu v druhé části prodloužení otočila skóre z 2:3 na 4:3 dvěma brankami Igora Leovského při power-play. Ve středu na Spartě znovu ovládla druhou pětiminutovku rozhodující fáze utkání, kdy se dvakrát opět prosadil Leovski a hattrick uzavřel Matúš Ševčík. Sparta přišla o Cristiana a Angellota, kteří viděli v duelu červené karty.

Trenér David Frič ale varuje své svěřence, že nic není rozhodnuto, že i třetí zápas musí odpracovat se stejnou, ne-li větší intenzitou. Sparta do druhého zápasu nasadila šikovné paraguayské hráče Martineze a Baeze, kteří dokáží precizně kombinovat a předvedli své kvalitní technické schopnosti.

Sešívaní podobně jako v závěru základní části dostali do hry téměř všechny své hráče na soupisce. Prosazují se týmovými výkony, které se opírají o individuální příspěvky, kromě střelců branek, je třeba vyzdvihnout i obětavost v defenzívě.

Slavia má před sebou poslední krok, který je ve všech sportech nejtěžší. Právě fanoušci mohou pomoci ho dosáhnout a odvěkého rivala nechat podruhé v této fázi soutěže za sebou.

Přijďte do haly i vy, každý fanoušek je znát! Společně jsme silnější!
 

3. ČF Slavia - Sparta LIVE


Komentáře před zápasem:

David Frič (trenér Slavie):
"Jestli si někdo myslí, že je rozhodnuto, tak ho velmi rychle vyvedu z omylu. Ano, Sparta bude oslabená, ale o to víc bude bojovat, je to pro ně poslední šance. V zápase nechají všechno a pokud chceme být úspěšní, musíme udělat to samé a odmakat to naplno."

Beni Simitči (trenér Sparty): „V pátek nám nezbývá nic jiného než se pokusit o zázrak. Budou nám chybět Angellot a Cristiano, ale pořád věřím, že někteří hráči stále neřekli své poslední slovo. Pokud nepodají lepší výkon, budu zklamaný.“

1. Futsal liga - play off 21/22
Čtvrtfinále 3
25. 03. 2022, 20:00
SH Eden
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700