Vloženo dne: 18.11.2021

Náročné utkání čeká Slavii v pátek 19.11 od 20:00 v Teplicích, kde se utká s domácím Svarogem. Začíná tak druhá polovina soutěže, do které Slavia vstupuje s dvaceti pěti body na třetím místě neúplné ligové tabulky, o skóre za druhou Chrudimí. Soupeř je ještě o dva stupínky výš a v tuto chvíli 1. Futsal lize kraluje.

V prvním utkání na palubovce v Edenu skončil zápas remízou 1:1. Obě branky padly již v prvním poločasu. Do vedení poslal Slavii Zdeněk Sláma, soupeř však brzy vyrovnal, a i přes herní převahu sešívaných již další branka nepadla. Svarog v první polovině soutěže ani jednou neprohrál, ztratil body pouze za remízy. Mimo té se Slavií, také s Chrudimí, a minulý týden s Interobalem Plzeň.

I proto je soupeř favoritem. Slavia se ale pojede porvat o dobrý výsledek. Oba týmy sužují zranění, Slavii bude v utkání zcela jistě chybět Radim Záruba, který se podrobil lékařskému operačnímu zákroku, což je pro sešívané velká ztráta.

Další hráči Slavie jsou pak velmi unavení po zbytečném, a nepochopitelně náročném soustředění reprezentace, které se uskutečnilo od víkendu do poloviny tohoto týdne.

Ve středu 24.11 pak Slavii čeká v domácím prostředí v Edenu další náročné utkání. V semifinále Poháru SFČR přivítá Olympik Mělník.

Michal Hůla, brankář Svarog FC: "V pátek odstartujeme druhou polovinu základní části. V té první jsme ani jednou neprohráli a věřím, že v nastoleném trendu budeme pokračovat. V první části jsme s top týmy pouze remizovali, tak věřím, že teď už dokážeme zápas dovést do vítězného konce."

David Frič, trenér SK Slavia Praha: "Očekávám úplně jiný zapas než v Edenu, Teplice udělaly od prvního kola velký výkonnostní progres. Bude potřeba, abychom byli maximálně zodpovědní směrem do defenzivy, pak můžeme pomýšlet na bodový zisk. K utkání jedeme s pokorou, ale máme v zádech šest vítězných zápasů v řadě a rádi bychom tuto šňůru prodloužili."

Svarog FC Teplice - SK Slavia Praha
Pátek 19.11, 20:00
Sportovní hala Teplice, Na Stínadlech 3280
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700