Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 18.10.2021

Slavia se tento týden představí dvakrát v domácí hale – nejprve v úterý přivítá tradičního soupeře Helas Brno v dohrávce 3. kola - výkop je v 19:30. V pátek pak přijede do Edenu Dynamo České Budějovice.

Svěřenci trenéra Davida Friče budou chtít v úterý napravit nečekanou prohru z posledního kola v Brně proti dalšímu soupeři ze stejného města. Helas je v tabulce právě díky tomuto výsledku před sešívanými na 6. místě a má o dva body víc. Zaznamenali už tři výhry v domácí hale, kde přehráli České Budějovice 3:0, Mělník 7:5 a Ústí nad Labem 5:3 – prohráli na Spartě 2:6 a v Plzni 1:6. Nejlepšími střelci jsou se třemi brankami David Cupák, Pavol Matejov a Tomáš Poul.

V minulé sezoně sešívaní oba duely s Helasem vyhráli – nejprve v Praze 5:1 a pak také v Brně 6:1. Domácí zápas byl restartem po covidové pauze, kdy se téměř tři měsíce nehrálo.

Komentáře před utkáním:

Zdeněk Sláma (Slavia): „Trápíme se v posledních zápasech v koncovce, proti Liberci jsme ještě hráli s maximálním nasazením a zvládli to, proti Žabinským Vlkům už nás to vytrestalo. Vloni jsme relativně slabší soupeře zlomili třeba i díky brankám Davida Jošta, to nám teď chybí, střelce hledáme. Musíme ale zápasy odmakat od první do poslední minuty, nic nepodcenit. To je základ, bez kterého to nejde.“

Ondřej Daněk (brankář, Helas Brno): "Čeká nás po odloženém zápase v Chrudimi pražská Slavia. Za mě je to černý kůň soutěže. Mají dobře sladěný kádr, kde mládí doplňují zkušenosti, a navíc jsou dlouho pospolu. Slavie teď prochází menší krizí, kdy přes nepřesvědčivé vítězství s Libercem, prohráli v Brně s Vlky. My se musíme odrazit od dvou domácích výher a pokusit se v Praze urvat nějaké body, což se nám s top 5 zatím nedaří.“

Přijďte Slavii povzbudit, výkop utkání je v 19:30 v hale v Edenu!

1.Futsal liga 3. kolo
SK Slavia Praha – Helas Brno
19:30 – Hala Eden
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700