Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 11.1.2021

Slavia sehraje tento týden další dva zápasy, v tom prvním v úterý nastoupí proti Interobalu Plzeň, který stejně jako Slavia neztratil v dosavadním průběhu ani bod. Do souboje o první místo nastoupí celá řada reprezentantů na obou stranách palubovky, fanoušci se mají u streamu na co těšit.

Červenobílí se na západ Čech vydají po zdařilém restartu, ve kterém porazili doma Helas 5:1, na toto vítězství pak navázali výhrou v derby nad Spartou. Interobal odehrál první zápas po restartu o víkendu, ve kterém porazil nováčka z Ústí nad Labem 10:2.

Slávisté mají kromě boje o čelo tabulky o další motivaci postaráno i kvůli minulé sezoně, ve které se svěřenci Marka Kopeckého prohráli oba zápasy doma 1:7 a venku 2:5.

Před restartem ligy Interobal oznámil příchod dalšího zvučného jména - řady reprezentantů na západě Čech rozšířila gólmanská jednička národního výběru Ondřej Vahala.

Zástupci obou celků dominují statistikám této sezony. Nejlepším střelcem je zatím Tomáš Vnuk s devíti brankami, o jeden gól méně mají slávisté Radim Záruba a David Jošt. Nejvíce asistencí má Michal Seidler (11) o dvě méně má kapitán sešívaných Jan Homola.

Hlasy před zápasem:

Michal Seidler (Plzeň): „Víme, že Slavia taky ještě neprohrála, takže to bude náročné utkání. Teď jsme je viděli ve dvou zápasech, které, dá se říci, vyhráli s přehledem. Bude to těžký zápas, ale věřím, že se na něj dobře připravíme a vyhrajeme.“

Filip Vaktor (Slavia):
"Je to souboj o první místo, těšíme se na něj. V Plzni působí několik slovenských reprezentantů, všichni jsou to kvalitní a zkušení hráči, známe se s nimi velice dobře. My uděláme všechno pro to, abychom prodloužili naši sérii výher."

David Jošt (Slavia): "Plzeň je považována za favorita letošního ročníku, my se s ní chceme poměřovat. Ukáže se, jak na tom jsme. Na zápas se těšíme.

SK Interobal Plzeň - SK Slavia Praha
ÚT 19:00 | SH Lokomotiva, bez diváků
živě na Facebooku Interobalu, LSTV a Tipsportu


 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700