Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 18.2.2020

Dalšího tradičního soupeře vyzvou červenobílí v rámci 18. kola VARTA futsal ligy už tento pátek, kdy zavítají do haly Vodova v Brně, aby změřili síly s místním Helasem. První utkání v této sezoně v Edenu bylo dramatické až do samotného závěru, Slavia ho vyhrála 7:6.

"V domácím utkání proti Helasu jsme se o výhru tahali až do konce. Inkasovali jsme v tom zápase dost gólů, to se nesmí opakovat. Helas má mladý tým, ve kterém je spousta mládežnických reprezentantů. Zkušenost do týmu přináší legenda klubu David Cupák. Musíme se soustředit na svůj výkon, a jít po cestě obětavosti a bojovnosti, která nás dovede k výhře,“ vzpomíná kapitán Jan Homola na zápas, který se hrál 1. listopadu a ve kterém vstřelili Martin Brychta a Marko Radovanovič hattrick.

„Máme šikovný mladý tým s řadou reprezentantů do 21 let. Naším cílem pro letošní sezonu bylo být za tou profesionální pětkou, což jsou Sparta, Slavia, Chrudim, Plzeň a Teplice. To se nám zatím daří, takže bychom si to šesté místo chtěli udržet a postoupit z něj do play-off,“ shrnul dosavadní průběh sezony David Cupák. Helas je aktuálně opravdu na šestém místě se ziskem dvaceti jedna bodů.

"Helas je tradiční klub s bohatou historíí a já mám tradice a historii rád. Taková legenda mezi futsalovými kluby, nositel praporu ligového moravského futsalu. Zápasy jsou vždy vyhecované, s atmosférou, s emocemi a to k tomu patří. Do Brna se těším," doplnil předseda klubu Daniel Kolman.

Helas si své postavení v tabulce upevnil v tomto týdnu, když v úterý večer zvítězil na palubovce Tanga Hodonin vysoko 7:3. Jiří Mužík si připsal hned tři branky.

Naposledy se Slavia v Brně představila 27. listopadu 2018, když nad Helasem vyhrála 3:1, hattrick před televizními kamerami zaznamenal Radim Záruba.

Utkání má výkop ve 20 hodin, o jeho průběhu vás budeme informovat na našich komunikačních kanálech.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700