Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Pavel Jiřík   Vloženo dne: 11.2.2020

Slávistické futsalisty čeká tento pátek od 20 hodin další velká výzva. V rámci 17. kola VARTA futsal ligy přivítají v domácí hale v Edenu mnohonásobného mistra ERA-PACK Chrudim.

Svěřenci Felipe Condeho jsou v současnosti na druhém místě, na vedoucí Plzeň ztrácí tři body.
„Nesmíme se bát hrát, na naší hře nesmí být vidět příliš mnoho respektu, to by se nám utkání nepovedlo. Musíme se vyvarovat chyb, které by soupeř určitě trestal, hrát odpovědně ale také odvážně a věřit hře, kterou nacvičujeme na tréninku. Věřím, že diváci uvidí velice pohledný futsal z obou stran,“ uvedl před prestižním soubojem trenér David Filinger.

„Víme, že nás nečeká jednoduchý zápas, ale budeme takticky dobře připraveni a nic nepodceníme,“ těší se na páteční duel chrudimský Max. Jeho tým při poslední cestě do Prahy odvezl všechny body z palubovky mistrovské Sparty. „Všechno nám v tom zápase vyšlo,“ vzpomněl si Max na cenné vítězství. „Chceme mistrovský titul získat zpátky, byl to zatím jen jeden krok na této cestě,“ dodává.

Každý zápas proti Chrudimi má velký náboj také pro slávistu Radima Zárubu, který v Chrudimi dlouho působil a v reprezentaci nastupuje s Matějem Slováčkem, Tomášem Koudelkou a bratry Drozdovými. 

V letošní sezoně slávisté v Chrudimi prohráli 1:4. Nejslavnější zápasy ale s pátečním soupeřem odehráli v sezoně 2016/17, kdy se oba týmy střetly až ve finále play-off.

Výkop utkání v Edenu je ve 20 hodin, majitelé permanentních vstupenek na fotbal a hokej mají tradičně vstup zdarma.

17. kolo VARTA futsal ligy
Hala Eden 20 hodin
SK SLAVIA PRAHA - ERA-PACK Chrudim
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700